onsdag den 14. oktober 2020

Vognmand søges

Se ledige vognmand job - Find dit nye job her, blandt et stort udvalg af ledige. Vognmand søges - Danske Fragtmænd Express søger flere selvstændige.


Til en alsidig vognmandsforretning søges en fuldtidsmedarbejder med interesse, flair og forståelse for økonomi.

Vi søger dig, der kan sælge vores lærings- og samarbejdsplatform til uddannelsessektoren. Har du kendskab til uddannelsessektoren, eller har du måske.


Kr Transport søger vognmænd til avisomdeling alle ugens dage. Vognmand søges til omdeling af aviser til butikkerindlæg30.

Loyal Vognmand søges, fast kørsel - københavnindlæg14. Vi søger selvstændige, danske vognmænd i hele Danmark til fast kørsel med containere. Vi tilbyder faste ruter og rimelige vilkår for transportvirksomheder inden for fødevarelogistik.


Danske Fragtmænd Express er i rivende udvikling og søger derfor nye vognmænd. Måtte- Hygiejneservice søger jævnligt vognmænd. Berendsen Textil Service er mar- kedsledende serviceudbyder af teks- til- og hygiejneløsninger på BtB mar.


DSV lægger vægt på et langvarigt samarbejde med vognmænd. Vognmand søges - Danske Fragtmænd Express søger flere selvstændige vognmænd til vores kontor i København.


Idet vi oplever stadig større efterspørgsel på vores service, søger vi selvkørende vognmænd med akslet trækkere til.

Cargomatch er en Fragtbørs hvor du som vognmand GRATIS kan byde på nye opgaver. Mange vognmænd søger forgæves efter chauffører. DPE søger vognmænd på Sjælland og Jylland.


Lige nu mangler vi store kassevogne, liftbiler og lastbiler med vognmandstilladelse. Forudsætter at du har egen bil og firma med gyldigt cvr.


Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Brænder du for nyheder - og vil du være med til at levere dem?


Vognmand søges til transport af biogødning, hovedsageligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.