fredag den 16. oktober 2020

Tyrkisk guld butik

Besøg vores butik og bliv overvældet af en uset harmoni mellem Anatolsk guld tradition og dansk design og indretning. Vestegnens nyeste indkøbscenter, Waves Shopping.


Aurum forhandler direkte-importerede, fantastiske smykker af tyrkisk guld i og.

Guld er en butik med en hyggelig atmosfære, som ligger på Guldsmedgade i Århus. Butikken blev etableret af Haydar Özkan og har eksisteret i over 10. Guld Haydar Øzkan Detailhandel med ure, smykker og guld- og sølvvarer.


Vi henvender os både til private og forhandlere, der vil sælge deres guld og sølv til fordelagtige guldpriser.

Vi køber al slags gul både dansk, tyrkisk, arabisk. Det er ikke unormalt at blive budt på te af en tyrkisk sælger. Smykker findes i mange forskellige afskygninger, med og uden perler og både i sølv og guld.


Aurum Guld Sølv, Banegårdsvej 2i Glostrup, Telefon med Kørselsvejledning.

Halskæde, gul karat, Har disse fine karat guld og hvidgulds smykker, de er købt i Tyrkiet i sommers og halskæden fejler intet, men ringen er blevet en. Idet guldprisen konstant ændrer sig, er det vigtigt at følge med i den. Kort fortalt kan du sende dit guld med værdipost, du kan møde op i butikken hos en.


Butikken ligger på en sidegade til hovedgaden i Alanya og er en lille og beskeden butik. Fokus er nemlig på at lave smukke guld smykker til gode priser. Serkan snakker selv tysk og tyrkisk, men har en dansk talende partner. Vi er specialiseret i at opkøbe guld og sølv fra private og erhverv til Danmarks højeste sølv- og guldpriser.


Det er karat guld og i min ring er der små brillianter. Som guldsmed uddannet, der har arbejdet tæt med tyrkere, vil jeg sige at de nok er gode nok. Handler man i en butik, hvor de lokale også køber deres smykker. Charms Find et charm i sterlingsølv, kt guld og to-tone for hvert af dine særlige øjeblikke.


Se alle charms Nyheder Guld Sølv Glas Emalje Pavé. Med en 3-1-sejr hjemme over Osmanlispor FK sikrede Besiktas det tyrkiske mesterskab. Guld - er langt billigere i Tyrkiet end i Danmark, bl.


Nicosia (Lefkosia) ligger i dag i ingenmandsland mellem den græske og tyrkiske zone. Lædervarer; Guld og sølv (smykker); Briller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.