onsdag den 14. oktober 2020

Trykimprægneret brædder med fer og not

Produktx 1mm gavlbeklædning med fer og not i trykimprægneret klasse NTR AB, som anbefales til træ, som skal sidde udendørs over jorden. Her finder du vores udvalg af trykimprægnerede brædder til beklædning.


Væl mellem blokhusbrædder, TGU brædder med fer og not og klink i forskellige.

Vendbare brædder, høvlet flade og kanter, flade med pænt båndsavsnit. Stort udvalg af trykimprægnerede brædder i jem fix. Se udvalget her og køb dine brædder i en af vores butikker.


Trykimprægneret træ er behandlet træ, der kan holde til lidt af hvert.

PÆL TRYKIMPRÆGNERET NTR-A 7X1CM - NSH. Sortering: Seksta, også benævnt udsku kvalitetsklasse VI. Profilbræt med fer not, ru fremside og lige fals - TGU, trykimprægneret. Brædder høvlet på en side og der er kørt fer og not på langkanter, benyttes oftes til tagbrædder og gangbroer.


Ferrywood i Hedehusene har et stort udvalg af trykimprægneret træ på lager. Robinia Stolper, Egetræ, egetræspæle, højbedsmul. Anvendes i tagkonstruktioner som underbrædder til tagpap.


ABAnvendes udendørs til facadebeklædning og stern.

Hegnsbrædder trykimprægneret: 16x1mmTrykimprægnerede hegnsbrædder er forskalling og kan bruges i. Ekstratørt trykimprægneret træ indeholder max. Se prisliste over de mest almindelige varer: Alm. Almindeligt; Lærk; Trykimprægneret; Plader; Gulv- profilbrædder; Isolering Diverse. Her på siden kan du se et udvalg af trykimprægnerede reglar, lægter og brædder.


Du finder både forskellige længder og tykkelser, og altid til en skarp pris. Væl mellem blokhusbrædder, TGU brædder med fer og not og klink i. Grønagergård Savværk producerer brædder, lægter og stolper af dansk træ i forskellige træsor- ter. Klink Beklædningsbrædder 25×1mm Trykimprægneret. Klink Beklædningsbrædder med fer og not i trykimprægneret træ med dimensionerne 25×1mm.


Rupløjede tagbrædder bruges primært som underlag for tagpap, eller særlige undertagsmaterialer. Brædderne er med fer og not, som sørger for sikker. Vi gør opmærksom på, at træ er et naturprodukt. Der kan forekomme farvevariationer, revner, knasthuller og små skævheder.


Det kan fås i traditionel trykimprægnering, FT Brun-imprægnering samt lærk. Klink beklædningsbrædder med fer og not i trykimprægneret træ med. Brædder på klink" - brædder, der ligger vandret med et overlap, så det øverste bræt. Ved opsætning på brædder opnås en mere elastisk konstruktion, der kan optage.


K D-sd(tidl. klasse 2) beklædninger: mm brædder samlet med fer og not. Alle brædder, der vil kunne anvendes til beklædningsformål, skal være CE-mærket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.