onsdag den 22. januar 2020

Travertin fliser silvan

Forny hjemmet med et flot flise- eller trægulv, der giver nyt liv til dine rum. Flsen er ikke spartlet så der kan forekomme små revner og huller.


Travertin fliser og marmor er velegnede, hvis du gerne vil lægge fliser, der giver rummet liv og er smukke.

Det er nemlig de egenskaber, der er forbundet med. Naturskifer, travertin, marmor og sandsten. Se det store udvalg af Fliser hos BAUHAUS.


Laminat Flise - Travertin Dette elegante laminatgulv ligner eksklusive travertin-kl.

Marmor, b: l: 10 m Ægte travertin marmor fliser i faldende længer. Travertin Fliser, 40x60cm, mm tykkelse Travertin natursten, antik tromlet. Nye klinker og fliser i høj kvalitet til dit ba køkken, entre eller stue. Køb nemt og trygt online på XL-BYG Webshop.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Fliser og Klinker. Travertin klinker er utroligt smukke, men ligesom andre naturstens klinker kræver de en del pleje. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Mosaiksten Fliser og Klinker. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Natursten Fliser og Klinker.


Travertin klinker er utroligt smukke, men ligesom andre naturstens klinker kræver de en.

Læs ugens aktuelle tilbudsavis fra Silvan. Læs ugens tilbudsavis fra Silvan på Tilbudsugen. Jeg har købt 10xtravertin fliser i Silvan, der skal opsættes på badeværelset i vores sommerhus (uden på lag vådrumsgipsplader).


Hos os får du professionel rådgivning og masser af inspiration. Lån prøver af fliser og klinker med hjem og se hva der passer til dit hjem.


Som fliser i køkkenet eller naturklinker på terrassen. Producerer og leverer belægninger i fliser og granitsten til indkørsel, terrasser og haveanlæg. Bauhaus, Silvan, Stark, Optimera, JemFix og XL-Byg og mange.


Fliser og sten af kalksten, marmor og travertin er alle forskellige former for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.