tirsdag den 28. januar 2020

Solafskærmning udendørs

Gennem mange år har vi leveret solafskærmning af høj svensk kvalitet til både professionelle og private kunder. Vores solafskærmning har et kraftigt stel af.


Indvendig solafskærmning giver muligheder dekorationsmæs.

Udendørs afskærmning er fleksibel, men slides. Få hjælp til at vælge den rette solafskærmning til dit hus og undgå blænding og overophedning. Moogio er specialister i markiser og gardiner.


Moogio er mere end bare markiserog gardiner.

Vi har tre former for udvendig solafskærming; screens, markiser og udvendige persienner. Markiser (se billedet) styres ved hjælp af elmotor. Totalleverandør af solafskærmninger til det skandinaviske marked.


Med Danmarks korteste leveringstid - kun uger. Trænger du til at få at frisket dit hus, din have eller terrassen op på en lidt raffineret måde, er der mange muligheder.


Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor markiser. Så har du måske brug for at få udvendig solafskærmning. Markiser og screens går hånd i hånd med sommer og solafskærmning.

Markiserne sikrer, at de lune nætter bliver endnu længere, og de varme stråler bliver. Udendørs solafskærmning reducerer energiforbruget til nedkøling af indendørs rum med mere end 80%. Hvad enten der er tale om solafskærmning indvendigt, udvendigt eller udendørs så er hovedformålet at undgå overophedning i rummet samtidig me at man får.


Effektiv solvarme- og sollyskontrol med indstillige vinger. Robuste og hårdføre vinger med et unikt design, som tilfører en bygning en ekstra arkitektonisk. Vi tilbyder vores kunder en arkitektonisk og dansk designet produktlinje udviklet og produceret af Blendex i Danmark.


Vi opmåler gratis på din adresse, klik her for at bestille tid. Vi har stor erfaring i salg af solafskærming til erhvervssektoren. Solatek skyderammer er solafskærmning med hele rammer, der kan skydes fra side til side.


Produkttekniker - kundeservice udendørs solafskærmning. Skal det være solafskærmning med eller uden elmotor?


Solafskærmning findes både til indendørs og udendørs, og er igennem de sidste mange år, blevet en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.