mandag den 27. januar 2020

Rhododendron spagnum 300 l

Dette produkt leveres kun til Amager og København. Beskrivelse: Spagnum lavet af ren Klynetørv. Anvendelig til rhododendronbede andre surbundsbede.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af spagnum Planter og frø. En lys hvidmos spagnum fra Linnea, Hyltetorp i Sverige. Linnea og Fagerhult spagnum, er god spagnum til rhododendron.


Fagerhult spagnum medium ugødet rhododendron.

Spagnum grov 20-mm x 3L - BMB Import poser grov. Større typer Rhododendron kræver 150-3liter spagnum. Dette produkt er særdeles velegnet til plantning af haveplanter samt jordforbedring, da der er tilsat gødning. Bemærk, at der på sækken er angivet et indhold på 3liter, et mål der efter branchens.


Rhododendron Sphagnum (ugødet sphagnum). Grov spagnum specielt velegnet til surbun samt jordforbedring af svær jord.


Den grove struktur gør denne spagnum særlig god til f. Struktur yderst velegnet til Rhododendron og andre surbunds planter. Næringsberiget sphagnum fra Danmuld liter sække 1100.


Ugødet, ukalket naturmuld med lav pH-værdi, godt til jordforbedring og plantning, også egnet som bunddække ved kalkskyende planter som fx rhododendron. Denne vare sælges kun fra butikken, ikke på nettet Rho. Sælges i pakninger med liter eller liter. Green Garden rhododendron sphagnum er fremstillet af de bedste råvarer og.


Sphagnum til rhododendron 3liter grov. Grov lys ugødet sphagnum velegnet til etablering og vedligehold af surbundsbede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.