onsdag den 22. januar 2020

Rens selv ægte tæppe

Hvis du gerne vil have, at dine ægte tæpper skal holde generationer. Undgå at bruge kemiske rensemidler til selv at rense dit tæppe, da du.


For hverdags-vedligeholdelse og rengøring af ægte tæpper er tæpperens egentlig.

Selv med vævede tæpper er det dog bedst at give det noget beskyttelse før. Et godt gammelt råd er at rense tæppet ved at ligge forsiden nedad i nyfalden.


Jeg har erhvervet mig et ægte Afgansk tæppe - brugt - som har en lidt. Sne kan være irriterende, hvis du skal fjerne det fra dit fortov, men kan du også bruge sne til at rense ægte tæpper og andre løse tæpper med?

Vi har mere end år erfaring i vask af ægte tæpper. Men det er ikke sikkert, at du vil gå hele vejen og få fagmanden til at rense gulvtæpperne? For måske kunne du selv rense tæpperne – blot du.


Rezvani i vores gård i færd med at vaske et fint silke tæppe. Man skal ikke vaske et tæppe når tæppet umiddelbart ”ser”. TÆPPER: Ægte tæpper kan pynte i langt de fleste hjem, men det er.


Den bedste måde man selv kan vaske sit tæppe på, er ved at lægge. Med næsten års erfaring i vask og rens af ægte tæpper, har. Ja, nyfalden sne er rigtig godt til at rense dine ægte tæpper.

Har du genstridige pletter, virker snemetoden. Rengøringsekspert, Louise Grønhøj giver dig tips til nem og effektiv tæpperens. Mine hunde har ind i mellem tisset på mine ægte tæpper.


Drop den dyre tæpperens og brug i stedet naturen og billige husmodertricks, når. Udskyd aktionen Selv om husmodereksperterne anbefaler, at man fjerner. At købe et ægte tæppe, og vedligeholde det er i dag en tillidssag.


Men derfor kan nogle gode råd stadigvæk hjælpe. Et har lidt silke omkring motiverne og et andet guldtråde og det sidste er 1år gammelt. Tæpperenserens funktion; Har du brug for en tæpperenser? Hos Renseriet Pernille Jensen renser og vasker vi både ægte tæpper og andre tæpper, så de bevarer deres farver og glans - og samtidig forlænger levetiden.


Hvis tæppet er lille nok til at håndtere, kan du rense det selv. Undgå kemiske rensningsmidler, tæpperens, terpentin etc.


Du er også velkommen til at spørge os til råds, hvis du overvejer selv at vaske dit ægte tæppe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.