onsdag den 22. januar 2020

Renovering af vinduer gør det selv

Det er faktisk ingen sag at sætte gamle vinduer i stand selv. Det kræver hverken stor håndværksmæssig erfaring eller specialværktøj. Vinduerne er en vigtig del af en bygnings facade, og dermed bygningens karakter. Byggeriets Vinduesrenovering ApS - Renovering af vinduer.


Det skyldes, at vinduer tidligere blev lavet i en meget bedre kvalitet end de gør i dag. Renovér selv dine vinduer - bortset fra blyholdige vinduer.


Har du et hus med vinduer i en ældre udgave og begynder havens tusindben at komme frem fra deres bo under karmen, så er det nok på tide.

Bevar de gamle, smukke vinduer eller udskift med nye energirigtige? Dette gør at mange professionelle herunder især arkitekter langt hen ad vejen altid.


Konklusion på valget omkring renovering kontra nye vinduer. Det er tidskrævende arbejde at vedligeholde og male trævinduer, men det kan godt betale sig at gøre det - og gøre det i tide, for belønningen er.


Læs og se film om, hvilke vinduer, der findes, og hvordan du vedligholder eller udskifter dine vinduer. Gør Det Selv, viser dig, hvordan du sætter nye vinduer i og vedligeholder de gamle.


Vælg fx energivenlige vinduer i træ, træ-alu eller plast-komposit. Jesper tog selv de gamle vinduer ud og satte de nye i. Tætn vinduerne - det er nemt at gøre det selv.

Det giver anledning til at få renoveret de gamle vinduer, og faktisk er det ikke svære, end at man selv kan kaste sig over opgaven, og du vil få genskabt de gamle. Sprækker og huller i det gamle træ gør ingenting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.