torsdag den 23. januar 2020

Popnittetang biltema

Med plastovertrukne håndtag, udskiftelige kæber til og mm nitter samt værktøj til skift mellem forskellige kæber. Med grebvenlige håndtag (pp + tpr), beholder til opsamling af nitteskafter og udskiftelige mundstykker:mm.


Til nitter på og mm, tilpasses nemt uden brug. Drejbart hove 360º til bedre fremkommelighed. Værktøj til skift mellem kæber medfølger.


Til montering af indvendige paneler på de fleste køretøjer. MxMxMxMx 7 MxMxMx 7 MxMx 7 Mx. Biltema tilbyder en bred vifte af produkter med høj funktionel kvalitet til så lave priser, at alle skal. Popnittetang (18-08-2021:35:00) (svar på 68072) Anders Lindberg.


Hvor er nogle af de billigste steder at få en popnittetang og popnitter? Det er vigtigt, at du bruger samme størrelse nitter som de originale.


Er det ikke bare en almindelig popnittetang der skal bruges til dem? Derefter indsættes en popnitte og med en popnittetang trækkes pinden indtil den knækker! Det eneste jeg ville anbefale fra biltema er deres sikrings bokse, ledninger. Anden mulighed er et popnitte med gewind men kræver både popnittetang og møtriknitter.


Kreator værktøj er i højest kvalitet og desing. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Tang - Øvrige tænger Håndværktøj. Lån Lasse Bådsmand s popnittetang i KDY Rungsted. Kraftig nittetang med opsamler - Nittetang Popnittetang - Biltema.


De fleste varer i Biltema, er gode til hobby brug. Men man ser ikke mange værksteder der roder. Claes Ohlsson eller Biltema men du må og ha verktøy (spec popnittetang) til å krympe nitten.


Det er ikke svært, og en popnittetang og en æske søm koster under 2kr. Prøvede at bruge et sæt fra biltema i weekenden, men dem bliver. Berner 51 Popnittetang til montering af nitter med gevind giv et bud. Skal lige ud og låne en popnittetang (hedder den det).


Ud af munden på mig kom så: "Jamen ude hos Biltema kan man få.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.