mandag den 23. december 2019

Trappe gelænder højde

Højden på værn eller rækværk bør være mindst m. Ved trapper og ramper bør højden på værnet være mindst m og over trappereposer. Et gelænder skal sikre, at du ikke falder ned fra en trappe, altan eller.

Når man skal bestille et gelænder, er det vigtigt at kontrollere at gelænderet opfylder de regler der findes. Vi har købt et hus, der har en trappe til børneværelserne ovenpå, men.


Højden på et gelænder til trapper på offentlig steder hvor der færdes. Eksempelvis med gelænderhøjde 10mm på platforme og med 60- 15000.

I huset er en trappe ned til kælderen og der vil vi meget g. Normalt siger man højden på gelænder skal være min. For at du skal kunne vælge det hel rette gelænder til din trappe følger her. Der er risiko for at komme alvorligt til skade. Trapper bør være udformet, så en person på båre kan bæres ned ad trappen.


Dette krav er opfyldt, når den fri højde over ganglinjen er mindst 2. Trapper i fælles adgangsveje skal udformes med tilstrækkelig bredde og lofthøjde efter den tilsigtede brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.