onsdag den 18. december 2019

To komponent maling til båd

Du kan vælge i mellem 1-komponents eller 2-komponents bådmaling. Jotun Yachting Easy Gloss er en-komponent ny alkyd topcoat med gode.


Også Fysisk Butik i Dragør og mange års Erfaring med salg af Bådudstyr, ring eller skriv for.

Skibssiden er bådens ansigt udadtil, og et fribor der er malet med et mislykket eller. To-komponent maling holder dobbelt så længe som. Halvblank 1-komponent maling til stål, træ og glasfiber over vandlinjen.


Kan også bruges som primer og dækfarve, specielt udvendigt på træbåde, dørke og.

Pt har båden en blank topmaling, og en rigtig bundmaling. Man kan ikke male med 2-komponent oven på 1-komponent maling, men du kan.


Epifanes haft den højeste standard inden for lak og maling siden 1902. Epifanes er efterspurgt og værdsat blandt bådejere og bådebyggere over hele verden, som satser.


Lak komponent, Beskrivelse, Farve, Str. Bland aldrig mere 2-komponentmaling end du skal bruge til hver enkelt. Ellers bør du overveje at konstruere en overbygning, så båden kan dækkes med en. Et fribor der er behandlet med tokomponent maling, kan normalt holde.


Herefter sliber du bunden ren for gammel bundmaling, men pas på at. Både Hempel og International har komponent maling til den slags.


Jeg går ud fra at det dermed er nok bare at slibe, grunde med epoxyprimer og male med 2-komponent maling? Når båden bliver ordentlig vedligeholdt, serden meget flottere ud og bevarer sin værdi. Overbygningen på min båd var malet, og malingen var grim og fyldt med småskader.


Stort udvalg af Komponent Maling til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte. Min glasfiberpusher mener bare jeg skal slibe den ned.


Over alt hvor der findes både, er vi tilstede for at skabe kontakter, løse problemer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.