fredag den 20. december 2019

Syl til pileflet

Sylen er et vigtigt redskab til pileflet, der er et godt håndvenligt træ håndtag på sylen og den er altid god at have i værktøjskassen når der skal laves pileflet, Kan. Syl 01med skæfte af masur birk + klinge af krondyr.


Syl 01med skæfte af palisander + klinge af krondyr.

Håndsmedet lille Syl til pileflet smedet af SN Håndsmedet lille Pileflet - syl til pileflet - det rigtige værktøj til pileflet - smedet af Steen Nielsen. Findes i følgende mål: Alle er 1lange cm.


Vær den første til at bedømme dette produkt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Syl Håndværktøj.

Lille fix fast syl der kan anvendes inden for læder, pileflet, skind og generelt. Værktøj til pileflet dele Syl med flad bagside, Saks, Pileflækker - sæt Ny ubrugt. Syl, håndlavet, længde uden skaft cm - tykkeste diameter cm, tyndeste.


Håndlavede syle til brug ved fletteopgaver i pil m. Syle laves med skæfte i forskellige træsorter og med. Ligesom med pileflet, kræver det ikke det helt vilde udstyr, at flette med siv.


Målebån kniv, deler til at splitte pilen me syl, saks, kohorn med fedt, krum kniv, tang. Syl til at åbne mellemså der bliver plads til en 3. Håndsmedet syl til pileflet af Steen Nielsen - Norge.

Se det store udvalg i værktøj til pileflet hos Naturgalleriet i Holte. Se det store udvalg i værktøj til pileflet hos Naturgalleriet i Holte. Lang syl til pileflet, som er lavet i kraftig kvalitet og med træhæfte. Undervejs snakker vi om dyrkning, høst og tilberedning af pil til flet.


Medbring rosensaks, skarp kniv, en stor syl, et stort håndklæde og en håndstor sten. Løft den øverste pil forsigtigt med en syl. Pas på at du ikke laver hul let for stort.


Når du stikker pilen ind skal den gerne sidde godt fast. Sæt sylen ind under den stage, det sidste par ligger under. Sylen skal ligge tættest på den stage der ligger til højre.


Skub forsigtigt sylen ind mod midten så.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.