tirsdag den 24. december 2019

Slangeopruller 40 meter

Stor Vandslange Opruller fra Flowconcept. Denne er den eneste på markedet med hele meter vandslange. Auto Reels, der er blevet varmt modtaget af vores kunder.

SLANGEOPRULLER - VERTLAND med meter haveslange Automatisk slangeopruller. Robust slangeboks fremstillet af grå plast med drejelig vægbeslag. Slangeopruller på vogn til vandslange fra Holzmann.

Automatisk slangeopruller i vejrbestandigt plast- hus. Slangeopruller til luft - automatisk, m OPTJEN 5% BONUS - FRI FRAGT over.


Vi forhandler både manuel og automatiske kabel- og slangeopruller med tilbud om montering! Der er meter kanon god slange på, men det er sq mange penge.

Det kræver sin slangetæmmer at holde styr på 2 eller meter haveslange. En løs slange bliver hurtigt et irritationsmoment, når du snubler i den eller skal. Slangeopruller på vogn Holzmann meter. Vi har også fundet billige priser online på: Løbehjul Freestyle Crazy.


Slangeopruller til værksteder og industriel brug. Vi har alt til vanding i haven: haveslange, vandkande, spraypistoler, slangeopruller og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.