tirsdag den 24. december 2019

Slange til pool

Se vores udvalg af Flexslanger, Spiralslanger og PVC rør. Vi forhandler et stort udvalg af poolslanger, fittings og udstyr til din pool. Grå poolslange i plast på meter Ømm.

Klassisk Ømm poolslange i grå plast med dobbeltmuffe for hver meter, så den. Blå poolslange i plast på meter Ømm. Klassisk Ømm poolslange i blå plast med dobbeltmuffe for hver meter, så den.


Find et af Danmarks største udvalg af slanger til pool hos Nettoparts og bestil pool slange i dag.

Slangen er m lang, måler mm i diameter og. Her kan du købe reservedele til din Intex pool. Bestil online og få leveret hurtigt - lige til din adresse.


Stort udvalg af Pool Slange til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Fleksible rør til pool på 50mm - leveres i grå i ønsket længde. Gennemsnitlig rating baseret på anbefaling(er). Få det optimale ud af din pool med det helt rigtige tilbehør. Se vores store sortiment og altid lave priser i Danmarks billigste byggemarked.


Jeg har en kammerat som har 3meter sort slange rullet op på taget, hans pool pt. Poolbørster, Bundnet, Sugehoved og slanger. Poolbørster, Bundnet, Sugehoved og slanger.


Slange til at returskylle vand igennem sandfilteret. Vi har fx poolcovers i forskellige størrelser. Se udvalget af pool-tilbehør og køb online her. Denne holdbare pulje slange er designet til brug med filter pool pumper eller andet udstyr.


Welldanamm høj kvalitets vacuum slange. Home PoolPool udstyrRengøringVacuum slange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.