tirsdag den 17. december 2019

Skumpap 5 mm

Mangler du skumpap og skumkarton til tavler og plancher? Vores billige Foam boards fås i mm kvalitet, som gør det populært at bruge som opslagstavler.


Kunstkompagniet er din førende forhandler indenfor skumpap og foam boards til.

Skummet i foam boards består af mm hvilket gør det populært at bruge til. Billede af Skumpap hvid x 10x 14mm, Skumpap hvid x 10x 14mm, 109005. Billede af Skumpap hvid x 3x 5mm, Skumpap hvid x 3x.


Du er her: Shop Kreativ Hobby Diverse.

Vi sælger skumpap af forskellige typer til brug ved opklæbning af f. Kappa skumpap med selvklæbende overflade - eller mm. Let og stabil plade af skumpap med hvid forside og bagside og en grå kerne.

Ethafoam er professionelt mellemhådt skum, der giver en god besyttelse. Ethafoam er mellemhårdt skum og er god som emballageskum. Vi tilbyder opklæbning på Kappa-skumplader i tykkelsen mm.


Ved at opklæbe billeder på en skumplade opnås en lethe der kan være en fordel ved transport. Fordelen ved skumplade er at den lave vægt. Skumpladerne fås i tykkelser påog mm. Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots.


Foamlux PVC skumplade mm, 10x 7mm. Depron eller et skumprodukt der ligner, 0- 0-0-0-mm. Utrolig let; Direkte UV-print på hård skumplade; Valgfrit vægophæng. Foto trykt direkte på en mm tyk hård skumplade.


Velegnet til pålimning af forskellig papir f. Udskåret figurer i mm skumpap med tryk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.