tirsdag den 17. december 2019

Retro ting til hjemmet

Brugte ting er fantastiske at sætte sammen. Her finder du gamle sjove ting og nips, der sætter et personligt og charmerende præg på din bolig.


Velkommen til vores side med TING TIL HJEMMET: Raadvad.

Her på siden er der sjove ting og sager fra 60érne og 70érne, som er lidt udenfor kategori. Er du samler af bestemte ting, vil du sikkert kunne finde dem her.


Stort udvalg af Retro-Ting til billige priser. Det kan også være, du er landet her på siden, fordi du leder efter vintage ting og pyntegenstande til dit hjem.

Det er igen ved at være moderne at indrette sit. Retro ting til hjemmet, hvis du gerne vil have en retro indretning.

Køb secondhand designer- og vintagetøj, samt fede retro ting til hjemmet hos webshoppen DesignerDeals. Under vores retro kategori finder du et et personligt håndplukket og særdeles unikt udvalg af vintage møbler og brugskunst til hjemmet. De helt fantastiske walldots ser skønne ud når de bruges som fyrfadsstager, som giver en smuk glorie effekt eller som knager.


Velkommen til Retro Skuffen Køges webshop hvor du finder et udvalg af retro-ting. Hvis ting til hjemmet du vil søge - så kig ind hos Retro Skuffen Køge. Visse ting i hjemmet fra 70'erne og 80'erne kan virkelig vække stærke minder. Magasinet Antik Auktion har fundet retroting, du helt sikkert.


Magasinet Antik Auktion har fundet retroting, du helt sikkert. Og så er der så mange ting fra denne periode, der er klart tidstypiske og som kan findes på et loppemarked eller i en retrobutik«. Varesortimentet er både for Genbrugeren generelt, den Retro-interesserede.


Køb, salg og leje af nyt og brugt: Find Retro ting på GulogGratis. I mit køkkenet har jeg en del retro ting – fx retro stel fra Waterquest.


Retro stellet som kommer i skåle, kaffe og te kopper, vaser og retro espresso kopper er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.