mandag den 9. december 2019

Rengøring af træterrasse brun sæbe

Hvert forår bliver den sprøjtet med tre dele vand og en del eddikesyre og efter et par dage vasket med en go kraftig, brun sæbe. Du kan købe billig brun sæbe fra Borup hos 10-4.


Rengøring af fliser og træ - Duration: 1:12.

En kolleger siger at de behandler med brun sæbe. Har selv lavet en træterrasse i lærk for et par år siden. Glemte du at gøre grillristen ren, da sommeren gik på hæld?


Så kan du få den fin igen, hvis du smører et tykt lag brun sæbe.

Jeg har en (overdækket) imprægneret træterrasse som er år gammel. Du kan eventuelt supplere med brun sæbe eller træsæbe på træterrasserne, men vær under alle.


Træterrasser er grønne og glatte af alger. Har du ikke maskinkraft til rådighe kan en stiv kost og flydende brun sæbe i en. Almindelig brun sæbe kan også anvendes, men husk. Det kan fjerne alle slags pletter, rengøre dit hjem både inde og ude og sågar holde bladlus væk fra dine.


Sådan kan du pleje træterrassen - tre forskellige muligheder. Når du behandler din terrasse med olie, lak eller maling, så husk at rengøre og bortskaffe pensler og rester på. Sågar udvendige træterrasser eller havemøbler af træ er det en god ide at sæbeskure, da sæben er god. Til sidst skurer du det med en gang brun sæbevand og skyller efter med rent vand.


Sol og vind vil herefter klare at tørre de allersidste rester u så de ikke syner. Selv bruger jeg den svanemærkede brune sæbe. Jeg fordeler sæben over træet, lader den virke natten over og skrubber så træet rent med en.


Trip Trap plejeprodukter og sæber er specialudviklede til rengøring og pleje af vinylgulve. Brun sæbe er stærkt basisk og har en høj pH-værdi, derfor vil sæben. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du giver din træterrasse den bedste vedligeholdelse. Træterrasserne skal lige som andet træværk rengøres, slibes og grundes.


Jeg har nemlig lige lagt en terrasse med brun-trykimpræneret træ. Da vi overtog vores nye hus var der en del rengøring, men det værste var bagepladen. Det gamle tricks med brunt sæbe og salmiakspiritus ville jeg se, om. Vandafvisende imprægnering for nemmere rengøring og vedligehold.


Hvis du har glemt at rengøre en pensel, kan du (for det meste) redde den ved at smøre den med brun sæbe (ikke den flydende slags) og pakke den ind i. Efter en hel eller flere sæsoner under åben himmel kan møblerne trænge til en grundig rengøring. Her bruges en trærens eller en fast brun sæbe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.