onsdag den 25. december 2019

Polerskive thansen

Køb Lammeulds polerskive til polermaskine 4606100: Voks og polish hos thansen. Køb Lammeulds polerskive til polermaskine 4606100: Vedligeholdelse af båden hos thansen.


Køb Lammeulds polerskive til polermaskine 4606100: Elværktøj hos thansen.

Køb Lammeulds polerskive til polermaskine 4606100: Lammeulds polerskive til polermaskine 4606100hos thansen. Du skal også købe en polerskive til at polere med.


Så skal du i thansen eller den lokale tank.

Poler med en fin polerskive på boremaskine. Jeg har poleret rustfri med autosol fra thansen. Jeg har lidt problemer med at finde nogle bomulds polérskiver, gerne.


Slut evt af med en polervoks og en blød polerskive monteret på en boremaskine.

Silvan, JemFix og THansen har det ihvertfald ikke. Polerhætter 220mm + 180mm Polerskive til. Til polermaskiner med polerskiver med en diameter på 2- 2mm.


Leveres i opbevaringskasse med uld polerskive, skumgummipude, bomuldspolerskive og sandpapir. Polerskiven og bagpladen på en random orbital polermaskine er ikke TVUNGET i orbital bevægelse, men den orbiterer grundet farten i maskinen. Masser af bænkslibere op til 11watt motorer. Også specialmodeller med polerskiver eller stålbørster.


Resten af processen er herefter den samme som overnævnte hånd metode. Til at påføre lakforsegler med maskine, bør du bruge en af følgende polerskiver.


OOOO ståluld eller dremmel med polerskive og rød polervoks. Der skal bruges en god mængde af det på polerskiven for at det virker. Xerapol hos thansen der muligvis kan bruges? Prøv produktet autosol fra Thansen - godt gammelt produkt som.


En roterende polerskive med blå polerpasta til rustfri stål er en del. Så har jeg vist købt nok ved Thansen i dag. Fik købt en ny polerskive til en Makita 1mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.