mandag den 9. december 2019

Plannja ståltag

Luk øjnene og forestil dig et klassisk ståltag! Billederne, der dukker op i tankerne, plejer at være et båndtækket tag eller et tag af Plannja Pandeplade.


Ståltage og kondensdannelse er to kedeligt sammenhørende forhold ved uisolerede tagkonstruktioner i Danmark.

De ofte store temperaturforskelle mellem nat. Plannja Pandeplade er en af Danmarks ældste og mest populære tagplader. I mere end 1år er både herregårde, beboelseshuse, sommerhuse og lader.


Ståltag har en lang tradition i de skandinaviske lande, men også i resten af Europa benyttes ståltag flittigt til. Men hos Plannja kalder de den Hard Coat 25.


Plannja er et Svensk firma, grundlagt i 1967. Plannja var en særskilt division inden for Norrbottens Järnverk i Luleå, der senere er blevet til SSAB. Her kan du se SILVAN og Plannjas gør-det-selv vejledning til hvordan du monterer et Plannja Royal.


Metrotile har udviklet et beregningsprogram at ståltag - hvor brugeren kan simulere og beregne pris på sit nye ståltag. Vi leverer pladerne til dit ståltag i den længde du ønsker; Vi leverer inddækninger med individuelt tilpassede bukninger.


Du kan også få ståltag, der ligner en skiferbelægning. Plannja Trend er et tag, som er let at montere, og som giver dit hus et ekstra løft. Luk øjnene og forestil dig et klassisk ståltag.

Gør det selv ståltag med hjælp Kontakt os i dag på telefon 42. Plannja pandeplader er en af de ældste og mest populære tagplader i Danmark.


Du kan få ståltage udformet som teglsten, moderne pandeplader og det velkendte bølgetag. Overblik over garanti på ståltage fra bl. Med Plannja Trend 4får du et ståltag der er let at montere, og har en lang holdbarhed. Ståltaget kan monteres med helt ned til graders hældning, hvilket gør.


Førsteklasses ståltag, der ved hjælp af kliksystemet er hurtigt at montere. Pladerne har en Plannja Hard Coat belægning, som giver taget ekstra styrke og.


Her producerer vi tag, tagrender og andet ståltilbehør, som højner husets værdig og skaber komfort. Det larmer, når det regner; det er kun til staldbygninger; det skinner for meget til et almindeligt hus – er blot nogle af de fordomme, som.


Har hjulpet med at montere et ståltag (simpelt og hurtigt) ovenpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.