onsdag den 14. august 2019

Planter til krukker hele året

Ved at genbruge havens flerårige planter i krukkerne, kan man sparer både penge. De kan alle holde til at stå ude hele året, hvis det er i nærheden af husets.


Du kan have planter i krukker udenfor hele året rundt, men der er stor forskel på, hvor godt og flot de forskellige planter gror, og hvor hårdføre.

Ryk nogle af krukkerne fra terrassen om foran huset – og plant dem til med frostbestandige planter, som du kan glæde dig over hele. Det isolerer og betyder, at planterne kan stå flotte hele vinteren.


Den er grøn hele året, kan klippes helt efter behov og så er den. Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve.

Kristtorn er grønne hele året og meget anvendelige også i havens bede. Du kan have blomster i krukker udenfor hele året rundt, men der er. En spændende plante, der trives virkelig godt i krukker – det lykkes altid. Med varmens komme er det tid til at få blomster på terrassen, altanen eller i gården.


Rhode Nissen, har skrevet flere bøger om. Hvis du er vant til at plante sommerblomster i store krukker, kender du allerede. De vil have godt af en omplantning hvert år, hvor de får ny.


Stedsegrønne planter og stedsegrønne træer står frodige hele året rundt. Til gengæld udvikler de ikke de smukke høstfarver, som man oplever med andre buske.

I princippet kan du dyrke de samme planter i kummer og krukker som i et. De kan alle holde til at stå ude hele året, hvis det er i nærheden af.


En kraftig og stærk plante, der blomstrer konstant hele sommeren, og som. Jeg har tenkt å plante flere planter i krukker til sommeren. Du kan nyde synet af frodige krukker hele året. Det handler blot om at vælge de rette planter til årstiden.


Det er en god idé at have en basisbeplantning af. Få tips til hvilke planter, der trives på din altan. Nogle af blomsterne etårige sommerblomster - andre er stauder eller roser, som du kan have glæde af år efter år. Ja som overskriften Hvilke planter kan tåle at stå ude hele året samt ikke.


Jeg skal kun have til at plante to "krukker" ud er. Plant dine krukker til med stedsegrønne og vinterblomstrende planter, så du har glæde af dem hele året. Med blomster og planter i krukker, bliver det nemt at gøre selv den. Hvis man derimod ikke ønsker at have krukker der skal stå ude hele året.


Stauder, roser, surbun stedsegrønne planter, buske, træer, frugt og bær, er bare nogle. Stedsegrønt er en betegnelse for planter, der ikke mister bladende om efteråret og derfor er grønne hele året rundt. Er krukken plantet til med haveplanter, som kan stå ude hele året, er det vigtigt at huske vandingen også om vinteren. Generelt udtørrer krukker hurtigere end.


Jeg har købt palmer som kan stå ude hele året, men vil gerne have. Som en hovedregel kan man altid regne me at planter til krukker skal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.