onsdag den 14. august 2019

Olie til træbord

Rør olien godt igennem inden du går i gang - og med et par minutters mellemrum, mens du arbejder. Det er især vigtigt, hvis du bruger en olie, der er tonet.


Vi har lagt en træbordplade i vores køkken, hvilken slags olie er det man.

Jeg har lige købt to relativt dyre træborde i ubehandlet massivt eg. Oliering af valnød bordplade - Lav-det-selv. Køkkenbordsplade - skifte fra sæbe- til oliebehandling.


Brug en poleringspude til at fordele og massere olien helt ned i bordpladen.

Tør overskydende olie af med en klud og polér bordpladen med. Hvilken olie gør pladen stærkest, er mest hygieninsk osv. Skovby olie er baseret på vegetabilske olier.


Olien plejer og vedligeholder træets lyse udseende. Desuden vil olien imprægnere træet, så det virker. Samtidig er det meget nemt at oliebehandle træ og nemt at genbehandle det de steder, det udsættes for slid. Besøg os for at finde en god træolie til bordplader.


Olien giver stærk vand- og smudsafvisende. Oliebehandling af køkkenbord - slibning af køkkenbordplade Mange er i tvivl om deres køkkenbordplade.

Skal du bruge olie til egetræsbordpladen eller gode råd til anvendelsen, skal du starte her. Bliv guidet til de rigtige priser og det rigtige køb. Junckers Rustik BordpladeOlie er et indendørs olieprodukt til grunding og færdigoliering af ubehandlede eller afslebne bordplader af t. Massive tillægsplader, der er bestilt sammen med et bor er individuelt tilpasset.


Den nye køkkenbordsplade bliver smuk og stærk, og den gamle bordplade bliver som ny, hvis du giver den den rette olie på den rigtige måde. Vi har idag set på nyt spisebord da vores gamle snart ikke kan holde til mere (det er et over år gammelt IKEA bord). IKEA - BEHANDLA, Træolie til indendørsbrug, Beskytter træet på overfladen og i dybden og gi'r det et flot skær. Har uheldet alligevel været ude, er der forskellige muligheder for at udbedre skaderne.


Om overfladebehandling af træ med olier, voks, lak, sandblæsning mm. Efter behandlingen er det vigtigt at tørre den overskydende olie væk, da den ellers vil hærde på pladens overflade og give et spættet, laklignende udseende.


Massive bordplader må ikke ikke udsættes for store temperatur og luftfugtighedssvingninger inden montage. Træ er et levende materiale som vil arbejde i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.