tirsdag den 20. august 2019

Krydsfiner med spor 9mm

Let og lys krydsfiner til beklædning i mm tykkelse. Lys krydsfinerplade med 4" spor i mm tykkelse. Sammenlign priser og læs anmeldelser af krydsfiner mm Pladematerialer.

Til udvendig beklædning, hvor der ønskes en overflade med bræddevirkning. Køb 9MM BAUTEX 10CM SPOR - DLH online hos BAUHAUS. Krydsfinerplade med spor 9mm - Nyt og Brugtnytogbrugt.


På lagerKrydsfinerplade med spor anvendes typisk til udvendig beklædning af eksempelvis gavl og andre lodrette flader.

Køb XL-BYG Byggeplade Krydsfinér - 9X1220X2440MM på XL-BYG. Bygma har et stort udvalg af plader i krydsfiner. Krydsfinerplader er lavet af tynde plader finér og er et af de mest udbredte. Vælg tykkelse, mm, mm, mm, mm.


Grovpudset krydsfinerplade med spor i u-form. Vi forhandler krydsfiner til mange forskelige formål. Til formål hvor der kræves en pæn frontfiner i hårdttræ.


Primær anvendelse: Udvendig beklædning og andet, hvor der ønskes en profileret overflade med bræddevirkning, f. Krydsfinerpladerne må kun bruges udendørs. Tykkelsen på DLH profileret krydsfiner er mm – mm.


Jeg vil lave det af krydsfiner, men ved ikke om man kan "nøjes" med mm frem for 12mm? Det er jo en post der kan spares lidt penge på. Her kan du se vores udvalg af Byggeplader og sporplader.


Der er mange forskellige tykkelser at vælge imellem, helt fra 9mm til 15mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.