onsdag den 14. august 2019

Kopsten

En kopsten er en lille belægningssten som ofte benyttes sammen med andre typer af belægningsten eller havefliser. Flere farver og med direkte levering til såvel private som til erhverv.


Her er varianten Sort, som vi kan levere i Jyllan.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af kopsten Belægningssten. Stenen er perfekt til afslutninger op mod mure, eller kanter og som stier i et havemiljø. Fragtfri levering er baseret på et minimumskøb af IBF paller af samme varenummer.


Kopsten sort 10xkan bruges til at ligge imellem fliser, f. Billige Havefliser 50xfliser for at danne en ramme. Sorte kopsten kan også bruges til at lave.


Kopsten til belægninger ved terrasser og indkørsler i samspil med andre belægningssten. Se farvemuligheder, ordrenumre, mål og vægt i den komplette produktliste. Kopsten bruges ofte som en "tilbehørs" sten i forbindelse med større fliser.


Kopstenen ofte i Rådhusbelægninger, hvor den lægges som bånd imellem. Kopsten er til dig der elsker indretning og design.


De små detaljer, det kan være en linje i det store billede, eller som dekorativt udtryk i din belægning. Stenen er perfekt til afslutninger op mod mure eller kanter og som stier i et havemiljø.

Vi har alt fra IBF Beton Fliser - Altid billige priser og hurtig levering - KØB f. IBF Squareline 10x10xCm Sort - Kopsten - Få dem leveret til døren GRATIS. Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Fri fragt når du samler paller eller m².


Kopsten er en lille firkantet flise på 10x10xcm, der bruges til at lave forskellige mønstre i din belægning, der går 1stk pr mog vi levere til hele landet. Køb dem hos BygMax til billige priser og få dem leveret lige til. Kopsten er små dekorative betonbrosten, der er ideelle at bruge mellem større havefliser som et bånd eller en bort.


Velegnet til at lægge som kant omkring større fliser. Squareline kopstenen på x x cm leveres stykvis på paller med op til 10kopsten pr. Squareline belægning går der kopsten og 4. Kopsten - bb, bb-mure, belægningssten, betonfliser, betontrapper, carportstolper, dråbesten, flex-line, fliser - firmaer, adresser, telefonnumre. Sorter efter, SKU, Produktnavn, Produkt pris.


Køb, salg og leje af nyt og brugt: kopsten, har ca 4stykker liggen kr pr stk. Tørslibning, konventionel keramisk til u- og lavlegeret stål, højlegeret stål og HSS. Kopsten til montering på vinkelsliber for afslibning af støbegods, grater og kanter.


Beskrivelse: Kopsten Ø 1x x M1 keramisk skive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.