fredag den 9. august 2019

Klippekort

Køb fx i stedet DSB 10-turskort i DSB app. Hovedstadsområdet, men du kan få pengene retur for de ubrugte klip og klippekort. DSB klippekort, men du kan få pengene retur for de ubrugte klip og klippekort. Med Midttrafik app kan du købe klippekort til Midttrafiks område til Midttrafiks busser, Aarhus Nærbane og Lemvigbanen.


Sidste dag du kan bruge pap-klippekortet er 15. Klippekort på app er et godt valg, hvis du rejser med Midttrafik et par gange om ugen eller bare en gang imellem.


Derefter kan klippekortet kun købes i sin digitale form i Midttrafiks betalingsapp.

Ellers må man ty til andre betalingsmåder, som for eksempel. Klippekortet har i mange år været en selvfølge at have liggende i din pengepung, hvis du en gang i mellem benyttede dig af den kollektive.


NT sælger ikke længere klippekort, og NT klippekort og Jyllandskort kan ikke længere benyttes i NT's busser.

Rejser du ofte fra eller til Sønderborg, kan du med fordel købe et klippekort til Alsie Express. Flybilletter til en god pris, og du kender dine udgifter. Husk at se åbningstiderne for alle afdelingerne. Der tages forbehold for forskellige åbningstider.


Clip'n'Fit er vores fleksible træningstilbud til dig, som gerne selv vil bestemme, hvornår du træner og hvilke hold du ønsker at træne på. At få et ”klippekort” betyder, at du får en ekstra ½ times hjælp om ugen. Du kan enten bruge muligheden til at få lidt ekstra hjælp løbende, eller du kan spare klip. Med et klippekort til support og småopgaver, får du god service og ingen uventede regninger.


Det giver en mere effektiv support - Og vi kan gøre det billigere. Med klippekort får du adgang til Danmarks største udvalg af Adobe- og Apple-certificerede kurser. Derudover kan klippekortet bruges til alle øvrige kurser.


Med et klippekort til HR-support, får du direkte adgang til en hel HR-afdeling med eksperter inden for alle områder af personaleadministration – og KUN når du. Denne app gør det nemmere at benytte "mobil klippekort".


Du er fri for at huske syntaksen og nummer der skal sms'es til. Det eneste app'en reelt gør, er at sende. Et klippekort er oprindeligt et adgangskort, hvor der blev klippet et stykke af, hver gang det blev brugt.


Ideen er, at man på forhånd betaler for et antal adgange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.