tirsdag den 6. august 2019

Klimadøre

JELD-WEN's klimadøre og moderne låsesystemer. Nye klimadøre i kombination med et nyt moderne låsesystem har gjort hverdagen lettere.


De mest almindelige modeller har vi på lager til hurtig levering, men specialdøre og klimadøre kan naturligvis også bestilles specielt i uendelige variationer.

Hurtig og sikker levering til din adresse. Vi tilstræber at have et bredt sortiment af døre, der matcher tidens fremherskende tendenser inden for dansk byggeri og samtidig opfylder. Branddøre BDentrédøre og opgangsdøre som også er klimadøre.


Hele Profil Line serien – både de glatte og fyldingsdørene – leveres som BDgodkendte.

En indvendig dør med brandsikring, er slet ikke nogen dum idé - bestemt ikke. Med hensyn på formstabilitet, lukkekraft og lufttæthed til en klimadør tilfredsstiller den NBI's anbefalinger på dette område ved en temperaturforskel på optil 20. Den er i tillegg testet ved Norges Byggforskningsinstitutt, NBI. Med hensyn på formstabilitet, lukkekraft og lufttetthet til en klimadør tilfredsstiller den NBI's.


BD(EI30) døre i fyldingsdesign, der kan bruges ud til kolde rum (klimadøre), er ofte en kostbar affære i anskaffelse. Klimadøren BD(EI30) plejer sædvanligvis at være en bekostelig anskaffelse.


Men der findes et bud på en økonomisk løsning til. Find nyt og brugt indenfor Døre til billige priser på DBA. Kontakt os, så fortæller vi gerne mere om vores klimadøre.

Du kan også læse mere om ståldør Daloc Yog sikkerhedsdør Daloc Yi vores dørkatalog. Entrédøre og Klimadøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S »Entrédøre med og uden klimagodkendelse«entré- og klimadøre Vi tilstræber at have et bredt.


Udfyld formularen og klik på knappen 'Opret'. Du modtager derefter et link til det nye bladrekatalog. Klik på 'Send e-mail', hvis du vil sende linket til en ven.


Standardsortering, Sorter efter popularitet, Sorter efter vurdering, Sorter. Over de seneste par måneder har Lund Staun udskiftet ikke mindre end 3klimadøre for Himmerland Boligforening på Steen Billes Gade i. Der er meget lunt i garagen nu og jeg tænker om jeg skal købe en klimadør i stedet for en alm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.