fredag den 9. august 2019

Klimadør bd30

Klimadør til indvendig anvendelse i bygninger, hvor der er behov for min brandsikring samt lyddæmpning. Ideel til adskillelse af rum, hvor der er st.


Klimadør FCkan med fordel anvendes som entredør i etagebyggerier, hvor opgang og lejlighed skal adskilles.

Den er produceret med henblik på indvend. JELD-WEN's klimadøre og moderne låsesystemer. BD-(El30-C) godkendelser på mm, mm og 65.


Indvendige døre til konstruktioner, hvor der er særlige brandkrav.

Billige branddøre i god kvalitet fra bygmax. Hos Ikast Design Doors forhandler vi branddøre BDgodkendte. Branddøre BDentrédøre og opgangsdøre som også er klimadøre. ANVENDELSESOMRÅDE Entrédøre, indgangsdør fra garage m. Branddøre: BD3 BD6 EISikkerhedsdøre: EN16kl.


Karm med enkelt tætning (klimadør), KARM 35dB. BD(EI30) døre i fyldingsdesign, der kan bruges ud til kolde rum (klimadøre), er ofte en kostbar affære i anskaffelse. Branddør, træ, b: h: 20 Swedoor branddøre BDhvid pulverlarkeret, næsten ny.


Modul mål 21xhar kun venstre vendte tilbage.

Køb, salg og leje af nyt og brugt: Swedoor klimadør bd 3 nye dør med små ridser. Branddøre kan leveres i brandkategori F-3 BD3 F-og BD60.


Vi kan tilbyde en MBD30-35dB entrédør med frilysningsbredde på 7mm. Klimadøren BD(EI30) plejer sædvanligvis at være en bekostelig anskaffelse. Men der findes et bud på en økonomisk løsning til.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af bdswedoor Døre. Udfyld formularen og send til dine venner. Mellem garagen og fyrrummet skal jeg ligeledes bruge en BDdør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.