torsdag den 15. august 2019

Kimbrerkroen års

Kimbrer Kroen er et af Himmerlands bedste madsteder. Vi er kendt for vores gode rammer til selskaber af enhver art. Vi har lokaler til selskaber fra 20-250.

Kontaktinformation på Kimbrerkroen Aars, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. Log på, eller opret en konto for at se mere fra 96Aars på Facebook. AARS: Kimbrerkroen i Aars står foran en større renovering.


Vores forventning er, at det kommer til at koste i nærheden af.

Kimbrerkroen i Aars er et af Himmerlands bedste madsteder. Information about Kimbrer Kroen, MarkedsvejAars. Kroen er kendt for sine gode rammer og selskaber af enhve. Aars Y's Men's Club informerer - se under punktet "Oplysninger".


Klubmøde Kimbrerkroen Markedsvej 96Aars. Aars Seniorer: Foreningens formål er at samle pensionister og efterlønsmodtagere om. Aars Seniorer: Musik til danseaften på Kimbrer Kroen, sidste fredag kl.


Regnskab, herunder fastsættelse af kontingent.

Tema: Kirken på landet – har også en fremtid ! Til gengæld overtager nf plus den andel af Kimbrerkroen i Aars, som Agri Nord ejede, oplyser Agri Nords forman Carl Chr. AARS: Det årlige vinterharmonikatræf søger mod foråret.


Title: Ars 2016090 Author: Aars Avis, Name: ars_2016090 Length: pages. Kimbrer Kroen har lok aler til festen fra til 2persone r. Vesthimmerlands Harmonikaorkester varmer op til års-jubilæet. Velkommen til Kimbrer Kroen Kimbrer Kroener et af Himmerlands bedste madsteder, som er kendt for sine gode rammer og selskaber af enhver art. Kunsthistoriker og forfatter Lisbeth Smedegaard Andersen.


E Sport i Messecenter Vesthimmerland i Aars. En kæmpe begivenhe hvor der dystes i forskellige computerspil. Underholdning på dagcentret i Frederiks kl. Godt et halvt hundrede 40-års studenterjubilarer aflagde i lørdags besøg.


Kimbrerkroen, hvor resten af festen foregik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.