torsdag den 8. august 2019

Kerto spær spændvidde

Beregninger i henhold til Eurocode – EN. Metsä Woods Kerto er et lamineret finertømmerprodukt (LVL), der benyttes i alle typer byggeprojekter. Kerto-S Glimrende til lange lofts- og gulvbjælker.

Taghældning over grader: Anvend skrå spændvidde. LVL-bjælkerne (ofte kaldet kerto-bjælker) sørger for stor styrke og stivhed i konstruktionen. Bjælkerne er lavet af flere lag 3-mm granfiner.


LVL Gulvbjælker Download spændviddetabel inkl.

Kerto-T har finérretning som Kerto-S, men en lavere densitet og kvalitetssortering. Damhaven skole i Vejle Bjælker med stor spændvidde.


Hvis opgaven fx er et traditionelt sommerhus, kan du rejse vægge og spær på få timer. Spærhovedet er af typen Kerto-S, som er en særlig lamineringsteknik. Kerto laver også limtræ´s spær i spærdimensioner. Med den spændvidde du har vil jeg helt klart anbefale at du skulle bruge Finnjoist bjælker.


Hvis der skal spares plads i højden kan Kerto varmt anbefales frem for limtræ. Mht spær på spændvidden meter, hvad er muligheden for at. Hvordan er det med priser på Kerto I-bjælker og Kerto S?

Kerto-S combines excellent technical performance with ease of use. Taghældning over grader: Anvend skrå spændvidde. KERTO – MARKEDETS ST MONTERING Åse udføres mest optimalt som gerberåse.


Strøer i lamineret træ (fx Kerto) skal have en bredde på mindst mm, så er der ikke risiko for flækning. Strøerne bør leveres så lange som muligt, da det bedste. Palsgaard Spær søger erfarne folk til vores konstruktionsafdeling. Woods KertoLVL erstattede limtræ, der normalt bruges til lange buede.


A-spær af Kerto eller I-bjælker Ingeniørkonstruktioner. Kerto-S – øvrige anvendelser Gulvstrøer Taglægter til stor spændvidde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.