fredag den 16. august 2019

Kerto bjælker pris

LVL-bjælkerne (ofte kaldet kerto-bjælker) sørger for stor styrke og stivhed i konstruktionen. Bjælkerne er lavet af flere lag 3-mm granfiner. I-bjælkerne har mange anvendelsesmuligheder.

Den kan med fordel anvendes i bærende konstruktioner som tagbjælkespær, stolper og gulvbjælker. Vi leverer lige til døren, til gode priser. Sammenlign priser og læs anmeldelser af kerto Træ.


Kerto-S combines excellent technical performance with ease of use.

Its essential qualities include strength, dimensional precision and stability. Metsä Woods Kerto er et lamineret finertømmerprodukt (LVL), der benyttes i alle typer byggeprojekter, lige fra. Kerto-S Glimrende til lange lofts- og gulvbjælker.


Beregninger i henhold til EC (EN 1995-1-1) National anneks DK NA:2007. Gulvstrøer skal kunne tåle en del og derfor er gulvstrøer fra Bygma af høj kvalitet. Vi ligger altid inde med gulvstrøer til hurtig levering. På Lilleheden fremstiller vi limtræ til bjælker, søjler og projektbjælker i standard GL, GLS, I, LVL og CLT krydslimede massivelementer.


FinnJOIST I-bjælke anvendes til Tagspær Etagebjælker Stolper KERTO. Det letter håndteringen og i sidste ende den forbrugte tid og pris på monteringen.

Kerto er konkurrencedygtig til bjælker mellem og meter, og den skal konkurrere i gabet mellem savskåret træ og limtræ, siger Lars. Træ, Brædder og planker Kerto strøer (Gulvstrøer). Du kan gå hen i din tømmerhandel efter pris og dimensioner. Kerto laver også limtræ´s spær i spærdimensioner.


Hvordan er det med priser på Kerto I-bjælker og Kerto S? Ofte shoppes der rundt, og spær, lægter, bærende bjælker mv. Vi kan måske foreslå en I-bjælke eller kerto-bjælke, hvor der skal bruges. Hos Palsgaard er vi stærke i alle typer forskalling fx til motorvejsbroer. Kerto-S Bjælken er en finérlamineret bjælke med store styrke- og stivhedsegenskaber.


I Kerto-S Bjælken har alle finérlag samme fiberretning parallelt med. Kontakt Team Beam for yderligere information og oplysninger om priser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.