torsdag den 15. august 2019

Keramiske skivebremser

Keramiske bremseskiver kommer fra racerverdenen og er uhyrlig dyre. Kæmpe udvalg af bremser til nettets laveste priser.


Keramisk, Ferro Carbon og andre anbefalede materialer, som er konstrueret til de specifikke kørselsforhold.

Alternativet til metallisk bremseklodser er de keramiske mulighed. Det er så som så med udviklingen af bilbremser, men nu lancerer Porsche og Mercedes en sensation: Keramiske bremseskiver, som er lettere. Har ikke den store viden om keramiske bremser, men er der nogen fidus i at få dem på prærievognen, eller er det bare ligegyldigt lir?


Læs mere om MOVIT keramiske bremser i brochuren her. Keramiske bremseklodser scorer højt på alle de forsøg, der gør en ideel. Moderne bil bremsesystemer bruger skivebremser, der effektivt kan stoppe eller. Først kunne jeg godt tænke mig at høre hvad forskellen på keramiske og.


Bremsesystemer har udviklet sig over historien om den bil til at tilbyde bilister den bedste ydelse og forebygge ulykker. Formel sporten og flyindustrien har i mange år arbejdet med skivebremser i en kombination af kulfiber og keramik.

Porsche GTRS kører på stålskiver fremfor keramiske skivebremser, som de fleste GT3'ere bliver leveret med. Rims: 20mm tall and 28mm wide, 29" full Carbon clincher, light weight rim, for tubeless ready design.


Hubs: Front:1grams, matt black anodize ISO disc. CA foraksel Skivebremse rød Stål til køretøjer med keramiske bremser (BOSCH, 94206). Slidindikator, bremsebelægning - ATE (2190-093).


Så har Refako et godt udvalg af kvalitets-skivebremser til en skarp pris. Valvoline keramisk pasta er ikkedryppende,og forhindrer bremseskive støj, også ved. Nedblænding Af Spejle, ISOFIX, Keramiske Bremser, El-Sportssæder Med Varme, Lændestøtte, 3-Egert Multifunktionssportslæderrat Med Gearskift, MMI.


Kraftfuld 4-stempel caliper med keramiske stempler; Simplel, ren udluftning for. Den viser ikke noget med "tjek bremser" eller lignende i display.


Det er vel klogt at vælge dem med keramik eller hva?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.