tirsdag den 13. august 2019

Keramik fliser

Keramiske fliser er en utrolig populær flise, fordi de kan anvendes i så mange sammenhænge. Deres mange anvendelsesmuligheder, gør dem til et foretrukket. Med mere end års erfaring importerer vi selv vores store udvalg af fliser og klinker fra Italien, Portugal, Spanien, Tyskland m.

Her finder du et stort udvalg af keramiske fliser i den bedste italienske kvalitet. Hos Fliseuniverset finder du alt det førende i keramiske fliser, klinker og natursten.


Vi hjælper dig uanset om du skal vælge fliser til badeværelset eller fliser til. En ny trend har ramt Danmark: Keramiske terassefliser.

Læs mere om fordelene ved at skifte til en keramisk flise på din terrase. Have- og huses gulvfliser i keramisk: Den ultimative flise belægning til indkørslen, terrassen og de indgår perfekt i en moderne boligindretning.


Italienerne har gjort det i mange år, og nu er vi i Norden også ved at se fidusen ved det. De hårdbrændte ”porcellanato” fliser er.


Når du skal have nye fliser til boligen: hvad du skal være opmærksom på, kontakt Aarhus Bad. Travertin, Granitfliser,Sandsten 2cm Keramik fliser til-have-Terasse-garage mm.


Micron fliser, Time fliser, kælderfliser, langefliser, badfliser,, køkkenfliser, Höganäs klinker, Slidgruppemosaik, mosaikstifter, skifer, skifer fliser, skiferbru. Keramiske fliser, glaserede fliser, klinker, sintrede fliser, glasfliser, naturstensfliser – få information om egenskaber og find danske leverandører af fliser.

AGROB BUCHTAL er en flisefabrik der ligger i nærheden af Nürnberg i tysklan som producerer keramiske gulv og vægfliser til professionelle. Dette skyldes først og fremmest, at fliserne egner sig til en bred vifte af anvendelsesmuligheder. De kan benyttes i mange forskellige rum til forskellige formål. Vi forhandler Buchtahl og Kronos keramik fliser.


Buchtal er en tysk fabrik der fremstiller keramik i meget høj kvalitet. Krono produceres i lækkert Italiensk design. Hvad du vælger afhænger af, hvilke egenskaber du søger. Vi har et bredt udvalg af keramiske fliser.


Find inspiration til dit badeværelse hos os. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige løsning. Firma med egne designs - fliser og klinker fra hele verden. Endvidere NBK facadetegl, glasbyggesten, mosaik klinker, antik marmor, klæb og fuge.


Holstebro Byggekeramik Pejsekælder løser alle opgaver inden for byggekeramik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.