torsdag den 8. august 2019

Kelimtæppe

Kelimtæpper har fået sit navn på grund af vævemetoden, som er flere hundrede år gammel. Kelim tæpper blev oprindeligt lavet af nomadestammer i blandt.


Se vores udvalg af mange forskellige typer tæpper i kelim her!

Et kelimtæppe er et fladvævet uldtæppe med mange spændende detaljer – din måde hvorpå du kan skabe et æstetisk kunstværk i dit hjem. Gulvtæppe, ægte tæppe, ul b: 1l: 19 Håndvævet kelim tæppe Super flot Unrugt Se også mine andre tæpper i min profil har flere nye og brugte tæpper i. Hos ILVA finder du et stort udvalg af kelimtæpper i flotte farver og forskellige designs.


Kelimtæpper til det moderne skandinaviske hjem.

Vores kelimtæpper er vintage kelimtæpper, der er håndvævede af kvinderne i landsbyerne og af nomadefolk. Find de perfekte kelimtæpper til din bolig i det store udvalg hos IDEmøbler.


Du kan starte shoppingen med det samme her. Køb og sælg nye, brugte og antikke kelimtæppe på Lauritz. Se vores mange smukke vintage kelimtæpper fra Tyrkiet.


Kelimtæpperne er mellem og år gamle, ikke er ens og hvert kelimtæppe er altså helt unikt. Hos Nain Trading får du fantastiske Kelim tæpper – håndknyttede og i forskellige farver og former.


Jeg har faktisk aldrig synes specielt godt om kelimtæpper, da de er alt for store og tunge til min smag, men på det sidste er der begyndt at. Kelimtæppe, Kelim tæppe 240x2cm, lys grå og råhvid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.