onsdag den 7. august 2019

Kelimpuder

Vores flotte kelimpuder er syet af vintage kelimtæpper, der bliver klippet ud til kelimpudebetræk. Vi håndplukker kelim tæpper og kelim puder til det moderne hjem med den nordiske farveskala og skandinaviske indretningsstil for øje.


Mange af jer har spurgt til hvor jeg har mine smukke og billige Kelimpudebetræk fra.

Så nu er det vidst på tide at røbe det; de er nemlig fra Kilim. Puder, Kelim købt i butik i Kbh, stk kelim puder (aldrig brugt så er derfor som nye) mål: 35x3Nypris: 35- pr stk Sælges kun samlet Se hele annoncen.


Stort udvalg af Kelim Puder til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.

Trendcarpets kelim-puder kommer fra en række. Kelim - Unikke Store Pude Betræk Kan Også Brugses Som Gulvpuder. Se vores mange vintage kelimpuder, alle forskellige - ikke er ens.


Puderne er syet af gamle tyrkiske kelimtæpper - så charmerende. Kelimpuder i flere forskellige størrelser og farver med priser fra 34- inklusiv fyld af andefjer. Puderne er lavet af antikke tyrkiske kelimtæpper.


Fås i flere forskellige farver og mønstre. Puderne er lavet i 80% uld og 20% bomuld. Mål: x cm Pudefyld: Fjer og dun OBS: Må. Skønne unikke kelimpuder, lavet af 50-1år gamle håndvævede kelimtæpper.


De er lavet af plantefarvet ul med bomuld på bagsiden. Kelim er jo bestemt ikke en del af den skandinaviske. Trendcarpets kelim-puder kommer fra en række orientalske lande, men mest fra Tyrkiet, hvor kelim handles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet.


Køb, salg og leje af nyt og brugt: antikke anatolske kelim puder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.