onsdag den 7. august 2019

Kelim tæppe

Omgående levering og fri fragt og fri returret på alle kelim-tæpper på Trendcarpet. Kelim tæpper blev oprindeligt lavet af nomadestammer i blandt andet Tyrkiet og Iran.


Kelimtæpper er ofte vendbare, så man kan vælge at se på den side man.

Se vores udvalg af mange forskellige typer tæpper i kelim her! Gulvtæppe, ægte tæppe, Ul Håndknyttet persisk kelim tæppe Meget fint og unikt Ubrugt Gammelt Butik pris 60Se. Se det store udvalg af flotte tæpper til boligen hos ILVA.


De fine Kelim-tæpper er et oplagt valg i stuen, da de er fremstillet i 1% ul som luner godt om.

Tæpper i kelim er meget udbredt i Sverige og nogle af de kelim tæpper vi fører kommer fra svenske producenter. Vi har også danske producenter som Kilroy.


Køb og sælg nye, brugte og antikke kelimtæppe på Lauritz. Et vintage kelimtæppe vil sige, at det er et ældre, fladvævet uldtæppe. Kelimtæpperne er unikke, håndlavede produkter, der er vævet af kvinderne i landsbyerne.


Stor prisbesparelse på vores UDSALG af kelimtæpper. Kelim tæpper fremstilles efter ægte gamle håndværksmæssige traditioner, af uddannede voksne vævere.


Hos Nain Trading får du fantastiske Kelim tæpper – håndknyttede og i forskellige farver og former. Det orientalske kelim-tæppe væves for det meste af nomader, og det har mange anvendelsesområder.

Hvis du hænger tæppet på væggen, får du en orientalsk. Forkæl dine fødder med et blødt tæppe fra IKEA. PERSISK KELIM GASHGAI tæppe, fladvævet, håndlavet Længde: 2cm Bredde: cm.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af kelim Tæpper. Se vores mange smukke vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Kelimtæpperne er mellem og år gamle, ikke er ens og hvert kelimtæppe er altså helt unikt. Kira-cph designer og får produceret tæpper og løbere: Kelim, Bouja Boucherouite, Berber og Bedouin tæpper.


Tæppenne væves af Berberkvinder i Tunesien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.