onsdag den 7. august 2019

Køb katteskræmmer

Legehus, Katteskræmmer, Katte skræmmer, Monter denne i sandkassen lige under kanten og du holder katte væk, sluk nemt for den når. Køb katteskræmmer som skræmmer også hun ræv og mår, Sensoren på Garden Protector bliver automatisk aktiveret Hunde, katte, mår, ræve osv.


Registrerer og afskrækker katte fra haver.

Køb Hunde- og katteskræmmer IP 78Grøn stk hos Conrad Elektronik - Nu behøver du ikke længere være irriteret over ulækre efterladenskaber fra hunde. Skræmmer katten væk fra din have ved hjælp af ultra soniske lyde som mennesker ikke kan høre.


Sensoren på Ultrasonic-katteafskrække aktiveres automatisk ved bevægelse og skræmmeren vil udsende et meget kraftigt ultralyds signal fra de indbyggede.

Vi har fået gode tilbagemeldinger på CatStop og har flere kunder der efter at have købt en til forhaven, vælger efterfølgende også at købe en til baghaven. Holde katte væk fra din have, køb de bedste Katteskræmmer på marked hos skadedyrshop. Det ønskes at opsætte en skræmmeanordning.


Har en bøtte med "Gå væk kat (køb det før din nabo)" med en. Det kommer også bag på mig, at den såkaldte "katteskræmmer" virker, men det.


Min mand fandt på nettet en "katteskræmmer", som udsender ultraly som kun. Ellers synes jeg at den katteskræmmer lyder som en god idé!


Køb en pose kattegrus og spred den på det lille område. Katten vil absolut foretrække at sidde i duften af gruset fremfor din køkkenhave og så. Køb en katte skræmmer og tænd den når din kat er inde.


Er kølerhjelmen fuld af kattepoter, og får flisegangen gang på gang besøg af en lille brun gæst, er der her hjælp at hente. På planteskoler kan du købe planten Coleus Canina - også kaldet ”Gå væk kat” eller ”Scardy cat”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.