mandag den 4. februar 2019

Mobiltørreri

Enkel betjening via ”step-by-step” touch screen. Et lejet mobiltørreri tørrede tons hvede ned ad gangen fra 16-procent vand til procent på fem kvarter.


Høsten 20var så våd at vores amerikanersiloer ikke kunne tørre kornet, derfor brugte vi dette mobiltørreri.

Dan-Corns kendte mobiltørreri er i den nye og designmæssigt reviderede version både en gevinst for pengepungen og miljøet. Den danske leverandør af udstyr til håndtering, tørring og lagring af korn- og frøafgrøder - LM Corn ? Hvorfor vente til duggen er gået af din afgrøde - med et TURBODAN mobiltørreri, har du den optimale tørreløsning!


DCC1mobiltørreri med centrifugalblæser.

Vi valgte et mobiltørreri fra Dancorn, fordi det installationsmæssigt for os er det letteste, ligesom det giver mulighed for at tørre kornet rimeligt. Køb, salg og leje af nyt og brugt: mobiltørreri, Turbodan TDtørreri sælges, årgang 20timer 2900. En centrifugalblæser suger varmen ud af det. Mobiltørreri, mobilt tørreri, tørring af alle slags afgrøder med tons mobil tørrevogn.


Hvad kan gå galt: Man får ikke kølet kornet efter tørring. Tørreriet er bygget op på en kraftig undervogn. SKAL DU HAVE HØSTEN I HUS SÅ ER HER EN FIDUS Har du haft en våd høst så lej vores mobile tørreri, så du kan få vandprocenten ne på dit korn og majs.


Det korrekte valg af tørreri : plangennemløbs- eller mobiltørreri? Vore montører træffes mandag til torsdag kl.

TØRRING: Har man problemer med at få tørret en våd høst kan Klaus Nørregård. Jeg har siden 20haft en lille udlejnings virksomhe hvor jeg lejer et Turbodan mobiltørreri ud.


Mobiltørreri til genn Mobiltørreri til gennemløbstørring Ved køb af NECO mobiltørreri får du måske verdens bedste og mest. Det er her det sker:-) Silofundament klar til Beton. Vores mobiltørreri fra 20kunne ikke følge med længere, så vi skulle ud at investere i en ny varmekilde under alle omstændigheder, og.


Nogle af majsene bliver tørret ned i vores mobiltørreri. Vores mobiltørreri fra 20kunne ikke følge med længere, så vi skulle ud at investere i en ny varmekilde under alle omstændigheder, og med. Indkørslen til Lyngbygård Gods har ændret sig meget gennem de seneste år.


På begge sider af den smalle vej op mod godset kører plæneklippere og plejer. Tre firmaer viser mobil såsædsfabrik, et traktortrukket mobiltørreri og mobil svinefoderfabrik på Road Show den 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.