tirsdag den 5. februar 2019

Maskinbladet

Horsens Maskiner er en maskinforretning, som bl. Maskinbladet er en avis, der udsendes gange om året til udvalgte CVR-registrerede landmænd og den samlede følgeindustri - herunder blandet andet. Maskinbladet behandler alle aktuelle og faglige emner inden.


Maskinbladet har fået lavet en native app til visning af brugte maskiner på mobil og. Maskinbladet har desuden en SEO kampagne kørende for at opnå bedre.


Maskinbladet har fået lavet en ny shop med salg af merchandise varer for alle Fagbladsgruppens medier. Shoppen har planer om at udvide med international.

Maskinbladet udsendes gratis hver tredje uge, i alt gange om året, til udvalgte CVR-registrerede landmænd og den samlede følgeindustri - herunder. Dette er hjemmesiden for Risbjerg Landbrug. Vi er et økologisk landbrug med svin og planteavl. Er vært for udviklingscenter for husdyr på friland.


Maskinbladet er landbrugets største, uafhængige nyhedskilde, hvor vi løbende giver dig en ajourføring med alle relevante landbrugsnyheder i tekst, billeder og. Kontaktinformation på Maskinbladet Herning, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.


Landbrug, gartneri, skovbrug og fiskeri 1. Mediatyper Fagblad Redaktionel målsætning: Maskinbladet skal være landbrugets.

Brug #maskinbladet for at vise os jeres. Maskinbladet behandler alle aktuelle og faglige emner inden for landbruget. Brug #maskinbladet for at vise os jeres billeder af livet på landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.