tirsdag den 5. februar 2019

Hulsav metal

Køb hulsave, hulsavsæt, centerbor, slagborekroner m. Vi forhandler alt i hulbor og tilbehør på harald-nyborg. Hulsave kendes også som hulbor, kopbor eller rundbor. Bi-metal hulsave har et skiftende tandmønster og anbefales til stål, aluminium, kobber, messing, træ og plast. Findes også i vvs- og el-sæt med de mest gængse.


Med størrelser passende til savning af huller i vægge og plader til apparat, tilslutnings- og loftsdåser. Find hulsav, hulbor og kopbor til lave online priser.

Stort udvalg af hulsave til hurtig levering. Stort udvalg af hulsave til skarpe priser! Beregnet til boring i metal, træ, kunststof og pladematerialer. Fremstillet i høj kvalitet, og giver dig de optimale betingelser for dit arbejde.


Bosch Borsæt - X-LINE DELE METAL Ø2-10MM. Adapter SDS til core-bit hulsav, Baier (32590156-32590158). Ingen match på “” i kategorien “” fundet. Prøv at: Skrive færre ord; Checke om du har stavet.


Irwin hulsavsæt 16-mm bi-metal 12g.

Hulsav med holder til gips og træ, mm. Byghar altid gode priser og billige hulsave og centreringsbor i butikken. Bygtilbyder Bosch Sheet Metal-hulsav med Power-Change-adapter, Bosch Multi.


Køb din nye Diesella Hulsav online på Multikøb. Danmarks største Værktøj´s forhandler på nettet med store besparelser på Diesella Hulsav af høj kvalitet.


Professionelt hulsavssæt i HSS stål med udløserfjeder, holdere og forlænger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.