mandag den 5. november 2018

Perforerede bageplader

Uanset om den skal være glat eller med nonstick, med eller uden silikone eller perforeret, har vi den bageplade og. De bageplader er langt rigeligt til at bage gode og lækre brø men der er.


Perforerede bageplader fungerer lidt på samme måde som flutes. Pladen er med en lille kant som afbilledet. Perforeret bageplade af aluminium - 530x325x4. Perforeret bageplade silikonebehandlet 600x400xmm.


Køb og salg af Bageplade i Kantine, cafe og restaurant på DBA.

HOUNÖs perforerede bageplader i aluminium sikrer sprøde skorper hele vejen rundt, når du eksempelvis bager brød og flûtes. Den perforerede bageplade i aluminium sikrer sprød skorpe hele vejen rundt, når du eksempelvis bager brød og flutes. Få lavet din egen hul-bageplade i kraftig selvbærende rustfri stål.


Fremstillet specifikt til din ovn i bredden! Professionel bageplade som passer i de fleste ovne pga. Den perforerede bagepladen er plan og dermed velegnet til bageringe og andre.


Køb billige bageplader, bradepander og grill-riste hos reservedele. Klik på et billede for at se fuld størrelse. En perforeret bageplade varmer hurtigt op og køler hurtigt af igen. Skal man have sprød bund er den perfekt da den bliver mere varm end bageplader i stål.


Bageplade perforeret 600x4- Aluminiums perforeret bageplade 600x4mm. Indenfor kunne jeg se et udsnit af bageriet – et højt stik med perforerede bageplader, et bord med et par sorte plasticspande, en stabel papirsække med. Når du bager gærbrød og kager på probagepladen med en kombination af damp og varmluft, bliver skorpen sprød og krummen luftig.


Høj luft- og væske gennemstrømning til fødevareindustrien. Bageplader på mål er en professionel bageplade som passer til din ovn. Bagepladen er perforeret (små huller) som giver en perfekt skorpe fordi den varme luft i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.