tirsdag den 6. november 2018

Flex træsko

Stort udvalg af træsko i forskellige modeller fra mærker som Bulloch til lave priser - Hurtig levering. Green Comfort Flex træsko med hælrem OB, Hvid.


Find en træsko til din branche og behov her.

Vær den første til at bedømme dette produkt. Skind: Glat, vandafvisende og kraftig kvalitets skind. Brynje Træsko - med kap FLEX FIT 1Str. Træsko Brynje‎Træsko - OX-ON orange flex.

Vores træsko er kendt for at være markedets bedste træsko. Sammenlign priser og læs anmeldelser af flex træsko Arbejdstøj. Sammenlign priser og læs anmeldelser af sika træsko Arbejdstøj. HKSDK producerer både sikkerhedstræsko, almindelige træsko samt flex træsko af høj kvalitet.


Eurodan fodtøj, der indgår i Dansk Erhvervsbeklædning´s sortiment, har udviklet nye modeller i sko med lav hælhøjde, der kan. FLEXO-TS er en stærk, solid og shokabsorberende flex træsko med skindbetrukket softfoam indersål og naturligvis CE mærket samt fremstillet efter DS EN. Se otto schachner´s store udvalg af fodtøj uden sikkerhed bland andet træsko, allround sko, støvletter og støvler.


Stort udvalg i Flex træsko og tøfler til privat og arbejde. Udvalget tilbyde tøfler med og uden hælkappe, letvægts model fra SFC, hvide og sorte tøfler.

Bred fodformet Flex træsko uden hælkappe, med polstret vrist og Texon bindsål. Helt almindelig træsko med flexibel udformning. Nem at tage på i farten og samtidig med en helt almindelig og let træsko.


Med overlæder i Permair, som er waterproof og gør det muligt for fødderne at ånde i træskoen. FLEX træsko er monteret med kraftigt, vandafvisende læder og er foret med meget slidstærkt microfiber.


FLEX træsko har indersål af pålimet koldskum, der er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.