torsdag den 1. november 2018

Flamingo sokkel

Funderingsløsning til såvel træhusbyggeri som. Når man som nu med det nye system kun har en sokkel, der er cm høj, kommer man flamingo ind under, så frosten ikke kan komme ind.


Disse fås i tykkelser fra cm og op til cm med flamingo i midten af blokkene.

Der vil oftest være ca 15-cm fra endeligt terræn og op til toppen af den. Vi vil gerne isolere udvendigt med flamingo da dette er. Polystyren som sokkel isolering - Lav-det-selv.


Kantisolering og gulvvarme - Lav-det-selv.

Jeg skal igang med at støbe en sokkel til et nyt drivhus. Jeg agter at isætte flamingo-plader på den indvendige side af soklen.


Ved kanterne var der brug for at skære pladerne til, der brugte vi en flamingoskære. Jeg faldt lige over en reklame for et nyt "sokkel-system".


Og grunden til flamingo er både for at holde fugt ude men også for at isolere en sokkel som jo er en kuldebro grundet den måde den er lavet på. Afsnit af Nyt Hus Projekt, vi er nået til fundamentet. De fleste sokler i ældre huse (især huse fra 80'erne og ældre), taber utroligt meget energi.


Det er nået specielt flamingo agtigt nået. Da jeg gerne vil have isoleret min sokkel cm under jord niveau med det samme.

Jeg går lidt i tankerne med at grave fuldstændigt fri omkring soklen på huset og få flamingo isolering lag af 10cm så det bliver godt og så. Når du skal skifte en gulvbelægning, er der ofte krav om, at husejeren skal efterisolere. Det er vigtigt at overveje om den opgave, du skal udføre, er en. Specielt fundering og sokler har længe været et punkt, der trængte til et eftersyn, når det drejer sig om varmetab og radon.


Udvendig isolering - Sokkel og tilslutning. Deltagerne kan ud fra æstetiske og fugtmæssige forhold vælge den type. Sundolitt strimler anvendes som kantisolering mellem sokkel og betondæk. Blokke af flamingo sættes sammen, og du kan selv bestemme, om facaden f. Vi vil gerne isolere udvendigt med flamingo da.


Plader på soklen eller "bare" Tjære og isolering. Så kom dagen, hvor vi endelig skulle til at lægge flydebeton som gulv – over vores flamingo, rionet og gulvvarme.


Hvis sokkel laves i lecablokke er det nok unødvendigt at isolere udvendigt med flamingo. Sokkel tætnes udvendigt og indvendigt, der grovpudses indvendigt. Tilbehør Petroleumsovn Ovnen eller lampen kan anvendes i en snæver. Opsætning Flamingo Vandfast plade Man kan lave en rigtig sokkel Isoler den udvendigt.


Ved at investere i sokkelisolering kan du både hjælpe miljøet, få et bedre indeklima, opnå store besparelser på din varmeregning og forbedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.