onsdag den 24. oktober 2018

Pileflet kurve vejledning

Knæk alle stager en tak til højre nede ved bunden, så er de nemmere at arbejde med - og trækker ikke så meget til venstre. Det er praktisk at vide, hvad tingene hedder, så er det nemmere at forstå flette- vejledningen.


Nogle pilesorter er bedre som flettepil end andre.

De sorter som især anvendes til kurve er "røde amerikanere,"Leicestershire Dix. Flettemetoden, som er blevet brugt til disse ninsen-kurve er fundet i: “Pileflet til gavn og glæde” af Birgit.


En vejledning til ninsen-kurve ligger her ( ). Denne beskrivelse er et genoptryk af den vejledning jeg lavede til flettekredsen i 2008.

Nogle underviser i pileflet og andre sælger pil. Så fik jeg endelig færdiggjort mit lille kurveprojekt, og har lavet en vejledning til jer som ligger under "Taske former", i menuen til venstre under. Du skal lære at flette en kurv fra A til Z, hvor du har mulighed for med farver. Der er masser af mulighed for at få vejledning.


Tirsdag: Krusedulleflet, hvor du kan lære hvordan man fletter store kurve, kranse, dekorationskugler og andet flet. Vejledning i piledyrkning og kurvefletning : med tegninger.


Et godt begynderprojekt i pileflet er at flette en beholder til fuglefoder. Håndværk og design - Fælles Mål, læseplan og vejledning.

Vi fletter stort og småt, levende træer, kurve, fuglehuse, flet til haven eller tatza. Mere end års erfaring med pileflet og dyrkning af flettepil. Jeg underviser i de fleste former for kurve, ting til og for børn, samt pil til haven. Dyrkning, høst, opbevaring og klargøring af pil samt en vejledning i anvendelsen af de forskellige.


Kurve - Brødkurv i pileflet; Fletkurve i rattanplast. Jer me vi giver råd og vejledning til indretning af Jeres butik med bagerinventar. Lille kurv i burkina faso flet på drivtømmerbun lavet af Katrine. Bleu pil fra Frankring, gedeskin fra Burkina Faso og under kynding vejledning i en.


Mellem smidige fingre kan de som et mirakel forvandles til stærke, smukke kurve. Køb kurv flet til fastmontering fra Diverse. I Pileflet finder du inspiration og vejledning til let og sjov pileflet. Der blev vist flettede skjolde og ruser, sivbå masker og kurve til mange.


Kurvekisten er en bæredygtig afsked med livet. Vi står altid til rådighed med hjælp og vejledning. Begyndere vil starte med en nem ting og få en grundig vejledning i teknikker.


For øvede vil der være mulighed for at flette ovale kurve, fuglehuse, krusedulledyr. Pilefletning af alt fra kurve, kræmmerhuse, foderhuse, japanske fade og kurve på.


Denne tiltalende bog giver den lettest tilgængelige vejledning i pileflet for. Vibeke Deleuran var min første undervisere i pileflet, og hende mødte jeg på Nyborg Husflidsskole og senere også på Kerteminde husflidsskole.


Både nybegyndere og øvede, kan få kyndig vejledning fra Vibeke, som har stor erfaring. Jeg har flettet pil siden 19og har deltaget i en hel del kurser i pileflet og flet med. Både traditionel pileflet som indkøbskurve, skovturskurve, fuglefoderhuse.


At flette en kurv er egentlig ligesom at flette en taske med en flad bund. Vil du flette en taske med flad bun se da vejledningen i linket (tryk her).


Undervejs i forløbet gives individuel hjælp og vejledning. Der er mulighed for firkantede-runde-ovale-åbne kurve og.


Steen Madsen har skrevet flere bøger om pileflet; Flet med pil og Firkantede kurve.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.