torsdag den 18. oktober 2018

Parasolfod til nedstøbning

Parasolfod rør - et rør til din parasol til nedstøbning. Støb selv parasolfod rør - solidt fundament for din parasol.


Super smart løsning til parasoller, slut med at parasolen vælter og knækker, samt at flytte rundt på en tung fod og få ondt i ryggen.

Et par rør, nogle jernstænger og lidt cement er alt, hvad du skal bruge for at lave din egen parasolfod i plænen eller terrassen. Afbilledet har man valgt at nedstøbe 'Quattro fritstående' på en skole.


Kraftig parasolfod i rustfri stål og i dele, til nedstøbning direkte i belægningen. Parasolfod Til Nedstøbning - Se relevante henvisninger med relation til Parasolfod Til Nedstøbning på denne hjemmeside.

Parasolfod til Kæmpe parasol - Vi er lagerførende, så bestil i dag med levering. Blænddæksel for afblænding af parasolfod for nedstøbning ved demontage af.


Parasol med central fo alle monteringsformer er mulig, rør til nedstøbning, parasolfod stationær, parasolfod med hjul, klemmebeslag. Foden til parasollen kan enten være mobil, en fodplade eller nedstøbt.


Den mobile fod består af betonfliser i en firkantet hvid stålramme.

En løsning til lejlighedsvis flag- ning er at bruge en parasolfod. Easy Roll skiltefod Ø500mm – kg varenr. Jordspyd – skil bar – til nedstøbning varenr. Hvis man ønsker at nedstøbe læsejlet er det dog muligt med vores tilbehørssæt, det er også muligt at lave en vinkel med læsejl og dette tilbehørssæt.


Cane-Line Parasolfod i skifter med hjul gør det let at flytte din parasol rundt på terrassen alt eft. Placer aldrig Easy Roll parasolfod på et ikke plant underlag. Jordspyddet nedstøbes i underlaget, så det står stabilt.


Metalskilt, skradespande, holder, parasolfod holder på hjul, to affaldsspande til nedstøbning. Weekend projekt: Træterrasse i Hårdtræ(Bangkirai).


Fremstillet i trykimprægneret 70xmm fyrretræ incl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.