mandag den 29. oktober 2018

Opmuring af leca termblokke

Lecatermblokke anvendes til velisolerende fundamenter og ydervægge. FMFunktionsmørtel anvendes som mure- og fugemørtel til opmuring af teglsten.


Lecablokkene opmures med mm mørtel i alle liggefuger, så fugerne er helt udfyldte.

Ved blokke, der er mindst 1mm brede, kan der dog udføres fuger. Lecablokke og deres anvendelse i fundamenter under ydervægge og indvendige. Ved anvendelse af Lecatermblokke opmures hjørnerne med Leca.


Til opmuring af lecaterm blokke benyttes vores bakkemørtel som opblandes med cement og vand.

Når Leca termblokkene efterfølgende skal pudses kan. Her får du gode råd til brug af leceblokke ved opmuring af fundamenter. Fundamenter opmuret med Leca blokke er stærke fundamenter. Lecaterm blokke med isolering fra FC Beton i Aalborg.


Når der arbejdes med lecaterm og lecablokke går murerarbejdet hurtigere end ved opmuring med. Se udvalget af Lecatermblokke her og bestil med levering til en adresse i Jyllan.


Opmuring kan ske med vores bakkemørtel som er godkendt muremørtel. Denne video viser hvordan en sokkel kan sættes med IBF Leca.


Mængden af blokke tilpasses forbruget, så håndte- ring af restblokke.

ESI Craft, en blog om tilbygning af sommerhus, her kan du læse om opmuring af lecablokke ~ afsætning til døre ~ beton blandingsforhold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.