tirsdag den 30. oktober 2018

Mannequin hoved

Hos SuperSellerS fører vi forskellige typer af hoveder til display. Stort udvalg af Mannequin Hoved til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til.

Klik her og se udvalget af mannequin hoveder. Køb mannequin hoveder her på siden til gode priser med dag til dag levering.


Nedenfor har vi et stort udvalg af flamingohoveder, glashoved og plasthoved der. Mannequin hoveder med og uden ansigt til at vise hovedtøj, huer, smykker o.

Mannequin strømpeben til de lange strømper, strømpebånd etc. Underdele til lingeri, undertøj, jeans, slacks. Hoveder til hatte, parykker, høretelefoner etc. Vi leverer giner og hoveder i mange størrelser og modeller - Dameginer.


Mannequin Mand uden Hove Denne mand mannequinen, der kommer komplet med et glas base, er perfekt til mode, tekstil eller beklædningsgenstand. En hovedløs mannequin er en hvi matlakeret mannequindukke uden hoved. Vælger du en af vores hovedløse mannequin dukker, får du en mannequin.


Prisgaranti på Flamingo Mannequin Hoved Nej på Temashop. Mannequin Head - ideel til at øve med påsætning af eyelash extensions på falske stribe vipper.

Bruges sammen med falske vipper (strip lashes). Leder du efter billige Værktøj og tilbehør online?


Denne mannequin hoved kan bruges til at vise en paryk, hat eller andre dekorationsgenstande i et butiksvindue. Håndplukket vintage detaljer til dit hjem, sjove gamle ting og designklassikere til køkken, hus og have. Danmarks største udbud af stofledninger, ren retro.


Vores Head Body serie er kendetegnet ved den store fleksibilitet, hvor mannequinen kan anvendes med det viste hove eller som hovedløs mannequin hvor. Dette mannequin hoved kan virkelig anbefales til enhver som laver single lashes eller volumelashes. Ved at øve dig på hovedet får du mulighed for at øve dig i.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.