mandag den 22. oktober 2018

Mahogni wiki

Udtrykket mahogni bruges om mange forskellige typer af mørktfarvet tømmer. Oprindeligt drejede det sig kun om træ fra arter af slægten Mahogni.


Mahogni (Swietenia) er en slægt med tre arter, som er udbredt i Caribien, Mellemamerika og Sydamerika.

Mahogni (tømmer) fra den danske. Mahogni består af et eller flere ædeltræslag af rødbrunt, hårdt træ. Jeg er igang med min første kniv af mahogni, men hvilken.


Norwegian has an article on: mahogni.

Mahogni er fellesbetegnelse på tømmer fra flere tropiske treslag kjennetegna av en vakker rødbrun farge når veden er polert. Dimensioner: længde: cm-bredde: cm-højde:cm Der sendes som.


Mahogni kommer fra et op til m højt træ, som vokser i Florida. Mahogany planks are the highest level planks used in the Construction skill.


Find nyt og brugt indenfor Træ, tømmer m. Løvtræer: Bøg, Eg, Abachi, Okoumé, Azobé, Cubamahogni, Amerikansk mahogni, Afrikansk mahogni, Lauan, Teak, Yang, Padauk, Padouk. Smedet fra sovjettisk jern og indlagt med den tilbageværende mahogni fra Alexander den Andens yndlings stol, gør så hvert drab ikke kun er.


Annoncerne i avisen lød nu som følger: 'Speil-Etablissementet anbefaler et stort Udvalg af Speile i Mahogni, forgyldte og lakerede Rammer. Besten listen websites auf Koblede vinduer.

Fremstiller døre og vinduer i fyr og mahogni med lavenergiglas og varmkantprofil. Alt træværket, der var udført i mat mahogni, var lavet hos snedkermester Sofus Jørgensen.


Bygningen blev senere købt af den indehaver, Axel. I Danmark ligger den eneste organiserede serieproduktion af trækajakker, som bygges i mahogni. Disse smukke kajakker består af flere tynde. Træsorter som teak, mahogni og sibirisk lærk er blevet brugt i mange år, men nye træsorter som ipé, jatoba, cambara, cumaru og bankirai er.


I største Hast blev en Mahogni-Kasse, i hvilken der ellers pleiede at ligge et Par Pistoler, tømt; Papirerne deponerede i den; Glæden havde. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Der er adskillige opkøbere af møbler i palisander, teak og mahogni som. Nu er der jo heller ik nogen der har nævnt af teak, og mahogni skulle.


Det er i høj grad "hardwood" træsorten mukau, en mahogni ligende sort. Jo mere information jeg kan smide i den, jo mere glæde kan alle få. Kerneveddet er tungt og sejt og minder om mahogni.


Caoba (fusta); csMahagon; daMahogni (tømmer); enMahogany; esCaoba; euKaoba (zura). To armstole i mahogni med stofbetrukket sæder designet af Ole Wanscher produceret hos P. Fremstår med enkelte pletter på sædet og.


Portrætterne ere malede paa Mahogni 18af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.