onsdag den 24. oktober 2018

Glashylder badeværelse

Sammenlign priser og læs anmeldelser af glashylde til badeværelse Badeværelsestilbehør. Her på siden finder du vores sortiment af hylder til eksempelvis under spejlet eller inde i brusebadet.


Hylderne er idele til de ting som du hurtigt vil have fat i, om.

Frisk dit badeværelse op med nyt tilbehør i smarte og matchende farver. En ny glashylde under spejlet kan også være en smart og enkel fornyelse af dit. Glashylderne pynter i ethvert badeværelse.


Glashylderne laves på specialmål efter netop.

Glashylder kan anvendes i stuen, køkkenet og badeværelse. Hylder i glas giver et unik og moderne look i hjemmet. Se vores store udvalg i glashylder og holdere til badeværelset. Glashylden er ideel til ethvert badeværelse, som kunne bruge lidt.


Uhørt lav pris på flotte og tidløse glashylder i mm. Hylderne vil pynte på et hvert badeværelse, eller hvor i hjemmet du mangler lidt pænt hyldeplads.


Badeværelset er sjældent det rum i huset, hvor der er mest plads. Plads til opbevaring er en mangelvare på mange badeværelser.


Og hvis du er typen, der godt kan lide at holde orden i håndklæder og.

Indvendig er der glashylder som er cm brede og 1cm dybe. Skabet er velegnet til smalle badeværelser, da skabet kun er cm. Glashylder er en klassisk og stilfuld tilføjelse i badeværelset.


Her kan du få unikke glashylder efter mål, som passer perfekt til dine behov. Billige badeværelse og toiletmøbler i god kvalitet sælges i hele landet. Glas bruges i dag til utallige formål i hele hjemmet; værnglas, skillevægge – faste flytbare, garderober og ikke mindst køkken, bryggers og bad.


Glashylder er et spændende element, der kan bruges mange steder i hjemmet, både i køkkenet, badeværelset, entréen m. Døre og vægge til bruseren på badeværelset udføres i hærdet glas, med en mat rengøringsvenlig. Et af nordens største udvalg af hylder og kurve til badeværelset.


Søger du hylder og kurve til badeværelset, så har vi et bredt udvalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.