mandag den 29. oktober 2018

Flækkede egepæle

Jeg har nogle egetræspæle til salg, pælene er flækkede med kiler, altså ikke savede. Ege pæle, hånd kløvede fra en pæl på gennemsnit Ø 1cm.


Brunbejdset og med spids i følgende størrelser: ​1cm lange, Ømm.

Kløvet Egepæle er det billige alternativ. Hvis du stadig står og mangler pæle til din indhegning og du ikke har et budget der er klar til at du skal ud og købe af de. Hegnspæle egepæle, Spidsede egepæle 140cm.


Køb, salg og leje af nyt og brugt: Egepæle, Flækkede egepæle på 2cm.

Virkelig kraftige pæle der kan holde til det hele. Skåren vare: Savet, egepæle sælges i Mariager. Bemærkninger: savede flækkede vildthegnspæle lagrede.


Hegn flækkede egepæle på jobs - Vi søger montører til opsætning af hegn timer om ugen! Har du hænderne skruet rigtigt på og trives med. Special traktor med brede twinhjul, pælemagasin, med flækkede egepæle og hydrauliskpælehammer.


Vi nedrammer træpæle på en længde op til m. Har du selv pæle, eksempelvis flækkede egepæle, acaciastolper eller andre typer pæle. Hegnet er ikke så meget for at vildtet skal komme in mere nysgerrige børn:-) smukt ser det ud med flækkede egepæle og rigtig skovhegn!


Enig; egepæle fremstilles udfra egestammer (m) som flækkes ved hjælp af kiler, det er overraskende nemt at flække eg-stammer. Hegning af planteområde, 14m á kr inkl.


Hvis jeg var dig så ville jeg prøve om jeg kunne få fat i nogle flækkede egepæle de falder mere i ét med naturen. For at opnå et mere naturligt præg og længere holdbarhed af hegningen foreslås det, at pælene og vinkeljernet skiftes ud med flækkede egepæle. Ja rigtig gættet - der skal rigtig mange kiler til at flække en sådan kævle, eller en kæmpe økse, og lidt for mange.


Montering af Egepæle som hegn fro Økologisk landsforening på Fussingø. Nettobraende tilbyder mange forskellige hegnspæle. Vi kan tilbyde alt i trykimprægnerede hegnspæle og andre pæle. Vi har et af Danmarks største udvalg af.


Flækkede Egepæle 1cm, 1cm, 2cm, 2cm og 2cm. Kløvede egepæle - Naturtræ som hegnspæle. Kulturlag med blokke, afslag og enkelte flækker og tværpile samt en sleben.


Brønden fremstod som et sort fyldskiftet kranset af elleve lodretstående egepæle.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.