mandag den 22. oktober 2018

Fliserenser leje

Vi gør opmærksom på, at vore medarbejdere ikke må hjælpe med løft af tunge havemaskiner og gulvslibere. Lej fliserenser og slip effektivt og billigt af med flisepest alger.


Vi udlejer professionelt fliserens udstyr inkl.

Se det store udvalg af Udlejning af værktøj hos BAUHAUS. Uanset, om du er professionel håndværker eller Gør-Det-Selv'er, kan du leje professionelle værktøjer og maskiner til krævende opgaver i XL-BYG.


Rengør fliser, gangarealer, indkørsler, gulve mv. Monteret med HONDA motor og højtrykspumpe, som yder 1bar. Iforhold til fliserensning med almindelig. Havearbejde Havetromle, Havefræser, Kompostkværn, Pælebor manuelt mm, Pælebor, manuelt, Plænelufter benzin med timetæller, der betales kr.


Med Lej Mig Fliserens, kan du nu leje en trailer hvori du lejer det professionelle udstyr til rensning af fliser samt de effektive miljøvenlige produkter, som sikrer. Prisen dækker dags leje af udstyr, inkl.


Udlejning til både privat- og erhvervskunder. Du finder alt lige fra stilladser og lifte, havemaskiner, entreprenørmaskiner og meget mere.


Hos Loxam kan du leje højtryksrensere, gulvvaskere og fejesugemaskiner. Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog. Fliserenser leje stort udvalg og fantastiske priser. Her finder du de bedste tests og gode tilbud på fliserenser leje.


Så er det nemt at rense fliser med vores nye Fliserenser fra Greenbuster. I vores butikker på Sjælland (Storkøbenhavn og Roskilde) kan du leje maskiner og værktøj til dine gør-det-selv-projekter i hjemmet. Lej maskiner, lifte, skurvogne, stilladser og andet materiel hos vores afdeling i Vestjylland. I Cito Holstebro udlejer vi maskiner, lifte, stilladser af enhver art og har.


Fliserens giver fliser beskyttelse op til år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.