mandag den 29. oktober 2018

Flagstang sokkel støbning

Flagstanger af træ monteres som regel på en fod eller støtte, der er støbt ned i jorden med beton. Princip for sokkelstøbning af fundament til en flagstang.


Herunder finder du vejledning til opstilling af både træ- og glasfiberflagstænger Montering af glasfiberflagstænger og sokkelstøbning Den galvaniserede.

Rottesikring ved isolering af fundament - Lav-det. Hvis du påtænker at anskaffe dig en flagstang, er det vigtigt at din flagstang sokkel støbes korrekt i jorden for, at kunne holde din flagstang.


Jeg skal have flyttet en flagstang med betonsokkel, som jeg ikke selv har opsat. Den store udfordring vil være at få gravet betonsoklen o.

Sådan får du stærke stolper uden at støbe dem fast - Duration: 6:47. Fortrinsvis anvendes et spændebeslag til at fastgøre flagstangen for på den måde. Vippebeslaget er et to-delt metalbeslag, hvoraf den ene del støbes ned i. Hvis din betonsokkel går 1cm ned i jorden, behøver du vist ikke støbe den fast, medmindre du har en meget høj flagstang - f.

Efter rejse til Athen og kundebesøg i Jylland i denne uge, blev der tid til at få støbt soklen til vippebeslaget, som skal holde selve flagstangen, som pænt ligger og. Forstøbt betonfundament til 4-meter flagstænger med vippebeslag. Vippebeslaget består af et over- og underbeslag. Din glasfiberflagstang kan monteres på et vippebeslag, der støbes plant med græsplænen.


Det kræver, at selve flagstangen er forberedt med et beslag i bunden. Jeg vil gerne skifte stolpen på en flagstang der er 7-m høj. Jeg regner med at støbe stoplen fast i hullet.


Beslag Når flagstangen skal fastgøres til flagstangsstøtten, er der forskellige beslag at vælge mellem. Et overrør med kiler er støbt i flagstangen fra fabrikken. Du kan købe en billige sokkel færdig i SILVAN.


Kan bestilles som montering bestående, hvis man har en sokkel i forvejen. Eller som fuld montering, med hul, støbning og rejsning af flagstang.


Nye brugte flagstænger sælges af private i hele Danmark. Flagstang sokkel, Flagstang holder med beton sokkel. FC Beton købe en flagstang sokkel i høj FC Kvalitet.


Ved bestilling af denne glasfiber flagstang får du også leveret rød flagknop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.